Libnet.ro
UNICEF

13:45

Surse. USR voteaza Guvernul PNL, dar nu renunta la anticipate. Ce au convenit Barna si Orban

Adevărul Adevărul,
Surse. USR voteaza Guvernul PNL, dar nu renunta la anticipate. Ce au convenit Barna si Orban

Dan Barna si Ludovic Orban au ajuns la un acord pentru sustinerea noului guvern, insa USR nu renunta la declansarea alegerilor anticipate. Liderul PNL s-a angajat ca va relua discutia cu USR despre anticipate imediat dupa alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Cele doua partide au convenit ca PSD trebuie inlaturat imediat de la Putere, deci toti alesii USR vor vota Guvernul PNL. Pactul politic va fi semnat vineri. continuă pe Adevărul

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

USR: Guvernul PNL, mai rau decat guvernul Dancila

Andrei Caramitru, membru USR, a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care critica guvernul PNL. Postarea a fost facuta inainte ca acesta sa afle de acordul intre USR si Ludovic Orban. E uite ca se.

inaintea negocierilor Barna-Orban, Andrei Caramitru spune ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul Dancila PSD. Cel putin pe partea de justitie

Inaintea negocierilor dintre Dan Barna si Ludovic Orban, fostul consilier al liderului USR a scris pe Facebook ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul DancilaPSD. Cel putin pe partea de justitie.

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

Orban, dupa o noua runda de negocieri cu partidele: Sunt la fel de increzator ca in momentul desemnarii Cine nu voteaza guvernul PNL e complice la tot ce se intampla rau sub ramasitele guvernului PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, este increzator ca Guvernul monocolor PNL va fi investit. Declaratiile au fost facute la finalul unei noi runde de negocieri cu liderii partidelor parlamentare care au contribuit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )