Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fostul presedinte al CJ Brasov Aristotel Cancescu, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie

Antena3 Antena3,
Fostul presedinte al CJ Brasov Aristotel Cancescu, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Brasov Aristotel Cancescu a fost trimis in judecata, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Brasov intr-un dosar in ca. continuă pe Antena3

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu, trimis n judecata ntr-un nou dosar de coruptie

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Brasov Aristotel Cancescu a fost trimis in judecata luni de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) intr-un nou dosar in care este acuzat de fapte de coruptie, prejudiciul fiind estimat la 12,8 milioane de lei. Alaturi de el au fost trimisi in judecata mai multi sefi ai unor directii din CJ, in legatura cu modul de atribuire a contractului din bani publici privind modernizarea bazelor de salvare, a refugiilor alpine si a traseelor turistice.

Fostul presedinte al CJ Brasov Aristotel Cancescu si alti 13 inculpati, trimisi in judecata de DNA

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Brasov Aristotel Cancescu a fost trimis in judecata de DNA, alaturi de alte persoane si firme, el fiind acuzat de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata.

Jurnalistul Julien Tanasa, trimis n judecata de DNA pentru santaj, achitat n prima instanta de Tribunalul Mures

Jurnalistul Julien Tanasa, trimis in judecata de DNA in anul 2016 pentru savarsirea infractiunii de santaj, a fost achitat in prima instanta de Tribunalul Mures, relateaza Agerpres.

Alina Gorghiu, dupa declaratiile lui Ion Iliescu: Domnilor Dragnea, Iordache, Nicolicea, vreau sa vad cum va acuzati fostul presedinte ca este omul platit de Soros

Dupa ce fostul presedinte al PSD Ion Iliescu a afirmat ca Uniunea Europeana nu poate fi tap ispasitor pentru neputintele si iresponsabilitatea unora sau altora dintre liderii politici de la Bucuresti sau de la Bruxelles, senatorul liberal Alina Gorghiu are un mesaj catre actualii lideri ai PSD: Domnilor Dragnea, Iordache, Nicolicea, Stefanescu, vreau sa vad cum va acuzati fostul presedinte ca este omul platit de Soros sau ca a fraternizat cu bancile straine sau cu multinationalele.

Fostul presedinte al CJ Cluj, condamnat pentru coruptie,a obtinut despagubiri de 5.000 de euro de la Statul Roman

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu, care-si ispaseste o pedeapsa de 6,4 ani pentru luare de mita, a obtinut de la mai multe institutii ale Statului Roman, o despagubire de 5. 000 de euro pentru rele tratamente si incalcarea vietii private.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )