Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajele lui Iohannis la Parlamentul European. Trebuia sa fie presedintele mai dur cu PSD si cu Guvernul Dancila?

Adevărul Adevărul,
Mesajele lui Iohannis la Parlamentul European. Trebuia sa fie presedintele mai dur cu PSD si cu Guvernul Dancila?

Cei mai ferventi sustinatori ai presedintelui Iohannis ii reproseaza ca nu a fost mai radical in discursul sau privind viitorul Uniunii Europene fata de derapajele Guvernului Dancila si ale majoritatii parlamentare la adresa luptei anticoruptie si a statului de drept. A gresit presedintele?. continuă pe Adevărul

Iohannis, n Parlamentul European: Sunt unii politicieni care nu nteleg ce vor romnii. Romnia este un stat de drept si lupta dura, dar corecta mpotriva coruptiei va continua

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, in plenul Parlamentul European, ca lupta dura, grea, dar corecta impotriva coruptiei va continua in Romania, chiar daca exista controverse in dezbaterea interna de la Bucuresti. El a mai insistat ca Romania este un stat de drept si o democratie tanara, dar si un pol de stabilitate regionala. Pe de alta parte, seful statului a transmis ca anul viitor, cand Bucurestiul va prelua presedintia rotativa a Consiliului UE, este o perioada provocatoare cu dosare grele, printre care cel vizand Brexit-ul.

Iohannis, in Parlamentul European: Ne asteapta o perioada foarte dificila, avem dosare extrem de grele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atras atentia marti, intr-o interventie in Parlamentul European, asupra faptului ca pentru UE urmeaza o perioada dificila, cu dosare extrem de grele. iN acest context,.

Klaus Iohannis, in Parlamentul European: Avem dosare foarte grele. Brexit este unul dintre ele

Presedintele Klaus Iohannis participa la Strasbourg la dezbaterea organizata de Parlamentul European PE) privind viitorul Uniunii Europene, unde va sustine o alocutiune referitoare la viziunea Romaniei pe.

Klaus Iohannis, in Parlamentul European: Nu vreau sa intru in detalii ale dezbaterii interne din Romania

Presedintele Klaus Iohannis participa la Strasbourg la dezbaterea organizata de Parlamentul European PE) privind viitorul Uniunii Europene, unde va sustine o alocutiune referitoare la viziunea Romaniei pe.

Informatii-bomba din culisele dezbaterii din Parlamentul European. Ce sfori se trag impotriva Romaniei in Uniunea Europeana

Marti, Romania a fost din nou subiect de dezbatere in Parlamentul European. Ceea ce trebuia sa fie o discutie despre starea si viitorul Europei, aproape ca s-a transformat in una despre lupta.

Tariceanu lauda discursul lui Iohannis din Parlamentul European: Liderul ALDE se declara in favoarea unui pact cu presedintele pe justitie

Calin Popescu Tariceanu a salutat, marti seara, faptul ca presedintele Klaus Iohannis a afirmat in discursul sustinut in Parlamentul European ca probleme interne ale Romaniei sunt un subiect care nu trebuie s.

Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania: Presedintele va prezenta viziunea Romaniei asupra viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis merge in Parlamentul European, dupa scandalul care a vizat justitia din Romania. Presedintele va sustine marti, la Strasbourg, un discurs despre viziunea Romaniei asupra.

Klaus Iohannis a laudat, in Parlamentul European, spiritul civic al romanilor care au protestat pentru apararea statului de drept si a democratiei (VIDEO)

Klaus Iohannis a laudat, marti, in discursul pe care l-a sustinut in Parlamentul European, spiritul civic al romanilor care au protestat pentru apararea statului de drept si a democratiei. intr-un moment in.

Klaus Iohannis, mesaj in Parlamentul European: Romania NU accepta o Europa cu mai multe viteze - Presedintele cere coeziune si solidaritate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, marti, la Strasbourg, declaratii despre viziunea Romaniei privind Uniunea Europeana UE). intr-un important discurs pentru tara noastra, Iohannis a pus accent pe relatia .

Klaus Iohannis va raspunde in scris intrebarilor primite in Parlamentul European

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis europarlamentarilor ca le va raspunde in scris la intrebarile adresate in plenul Parlamentului European. Seful statului a sustinut marti un discurs in plenul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )