Libnet.ro
UNICEF

11:00

Serban Nicolae (PSD): Uitati-va ce se intampla in vestul Europei, unde intr-adevar e coruptie de miliarde, aia e coruptia, nu dosarul lui Dragnea cu DGASPC Teleorman

B1 B1,
Serban Nicolae (PSD): Uitati-va ce se intampla in vestul Europei, unde intr-adevar e coruptie de miliarde, aia e coruptia, nu dosarul lui Dragnea cu DGASPC Teleorman

Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca adevarata coruptie se afla in vestul Europei, precum si ca Directia Nationala Anticoruptie lucreaza la multe dosare neimportante, oferind drept. continuă pe B1

Radu Banciu: Cum ar fi ca Serban Nicolae, lacatus mecanic, sa ajunga ministrul Justitiei? Ce se intampla in tara asta nu se intampla nicaieri (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia de la Ministerul Justitiei, acolo unde Tudorel Toader ar putea fi inlocuit de. Serban Nicolae. Urmeaza pentru Toade.

Serban Nicolae: Un candidat PSD are mari sanse sa fie presedinte

Eu cred ca un candidat PSD are mari sanse sa castige functia de presedinte al Romaniei, considera Serban Nicolae. Cred ca PSD nu poate sa-si permita sa nu aiba candidat propriu la alegerile.

SERBAN NICOLAE: Am sustinut, de anul trecut, remanierea guvernamentala cu aprobarea Parlamentului

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, astazi, ca a sustinut inca de anul trecut posibilitatea ca Executivul sa fie remaniat cu aprobarea Parlamentului, pentru o mai mare suplete a echipei guvernamentale.

CHICHIRAU (USR): Liviu Dragnea si Serban Nicolae nu au notiuni elementare de politica monetara

Deputatul USR Cosette Chichirau considera ca Liviu Dragnea si Serban Nicolae, initiatorii proiectului privind statutul Bancii Nationale a Romaniei, care vizeaza limitarea rezervelor de aur ale tarii din strainatate, nu au notiuni elementare de politica monetara.

Banca Nationala, obligata sa repatrieze aurul. Isarescu: BNR e independenta, nu accepta propunerile lui Serban Nicolae

Mugur Isarescu reactioneaza la ideea ca Banca Nationala va fi curand obligata de Parlament sa repatrieze rezervele de aur pastrate de Romania la Londra. Comisia de Buget, finante si banci a Camerei Deputatilor a dat marti, 16 aprilie, aviz pozitiv pentru un proiect de lege in acest sens. Au fost depuse si amendamente. Proiectul a [] .

EXCLUSIV Scrisoarea lui Isarescu in problema aurului: BNR nu poate sustine propunerea legislativa (...) si nici nu poate accepta integral propunerile primite de la domnul senator Serban Nicolae

Intr-o scrisoare semnata de Guvernatorul Bancii Centrale Mugur Isarescu, acesta atrage atentia asupra multiplelor incalcari ale legislatiei europene, in cazul in care proiectul privind aducerea in tara a aurului tinut la Banca Angliei ar deveni lege. Marti, Comisia de Buget, finante si banci a Camerei Deputatilor a emis un raport favorabil, cu amendamente, pe proiectul legislativ initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca BNR sa repatrieze aurul depozitat de Romania in strainatate.

Legea paradisurilor fiscale pe insule si grinduri, initiata de Serban Nicolae, adoptata de deputati. Opozitia acuza ca initiativa e cu dedicatie pentru Dragnea

Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala, a aprobat initiativa lui Serban Nicolae care instituie scutiri de taxe pentru activitati economice autorizate, inclusiv jocurile de noroc, desfasurate pe terenuri, precum insule, grinduri, sau alte suprafete de uscat, cu exceptia Deltei Dunarii si rezervatiilor naturale.

EXPERT BNR, DESPRE REZERVELE DE AUR: Banca Nationala nu poate accepta integral amendamentele lui Serban Nicolae

Banca Nationala a Romaniei nu poate accepta integral propunerile de amendamente primite de la senatorul Serban Nicolae privind propunerea legislativa referitoare la statutul BNR care vizeaza limitarea rezervelor de aur ale tarii din strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )