Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tudorel Toader, atacat fara menajamente! Sorina Matei: TudorelSmecherelAburelMiaunel si-a incalcat propria OUG, cand a propus-o pe Adina Florea la DNA

B1 B1,
Tudorel Toader, atacat fara menajamente! Sorina Matei: TudorelSmecherelAburelMiaunel si-a incalcat propria OUG, cand a propus-o pe Adina Florea la DNA

Jurnalista Sorina Matei sustine ca propunerea facuta de Tudorel Toader privind numirea Adinei Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie incalca un act normativ initiat chiar de ministru, si anume OUG. continuă pe B1

TUDOREL TOADER DESPRE STABILIREA COMPLETURILOR DE LA ICCJ Eu nu as vorbi de eroare; a fost o sfidare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca in cazul stabilirii completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) nu a fost vorba de o eroare, ci de o sfidare.

Tudorel Toader il sfideaza pe Klaus Iohannis cu sefia DNA. Pe cine va propune ministrul Justitiei pentru functia de procuror-sef

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca va reveni la presedintele Klaus Iohannis cu propuneri pentru sefia DNA, insa a avertizat ca vor fi aceleasi cinci nume inaintate prima data pentru a-i demonstra sefului statului ca nu a existat nicio nelegalitate, asa cum a invocat initial.

Tudorel Toader URGENTEAZA revocarea procurorului general: Pe 27 decembrie finalizez procedura. Si ORBUL VEDE ca trage de timp

Pe data de 27 decembrie voi finaliza procedura de revocare a procurorului general, a anuntat, duminica, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. in ciuda faptului ca augustin Lazar a contestat demersul in.

Tudorel Toader le acuza pe Livia Stanciu si Cristina Tarcea de sfidare in privinta formarii completurilor de cinci judecatori la ICCJ

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca in opinia sa este exclusa eroarea la fosta si actuala presedinta a ICCJ, Livia Stanciu si Cristina Tarcea, la formarea completurilor de cinci judecatori la instanta suprema si ca a fost o evidenta sfidare.

Tudorel Toader RABUFNESTE in privinta numirii judecatorilor la iCCJ: A fost o evidenta sfidare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, la antena 3, ca, faptul ca judecatorii n-au fost numiti dupa lege la iCCJ e un act de sfidare Suntem in zile de sarbatoare, dar daca.

Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a semnat sambata eliberarea Elenei Udrea. Acum documentele au ajuns la Ministerul Justitiei si au fost semnate. Imediat procedam la traducere, apostilare si.

Tudorel Toader, noi detalii in cazul eliberarii Elenei Udrea si a Alinei Bica

Update: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, vineri, ca la minister au ajuns doar dispozitivele hotararilor de suspendare a executarii pedepselor pentruElena Udrea si Alina.

Tudorel Toader, precizari in legatura cu eliberarea condamnatelor din Costa Rica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a precizat vineri, intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, ca Ministerul Justitiei a primit doar dispozitivele hotararilor de suspendare a executarii pedepselor pentru Elena Udrea si Alina Bica, aflate in detentie in Costa Rica.

Tudorel Toader vine cu precizari despre Elena Udrea si Alina Bica

Deciziile prin care completurile de 5 judecatori au suspendat executarea pedepselor Elenei Udrea si Alina Bica, ambele arestate in Costa Rica, au ajuns la Ministerul Justitiei. Ministrul Tudorel Toader a explicat ca MJ urmeaza sa primeasca documentatia.

Tudorel Toader, reactie in cazul eliberarii Elenei Udrea: La Ministerul Justitiei nu am primit nimic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, vineri, despre decizia de eliberare aAlinei Bica si a Elenei Udrea. Ministrul spune ca ca iCCJ trebuie sa trimita la Ministerul Justitiei hotararea de.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )