Libnet.ro
UNICEF

18:45

Surse: PSD va organiza miting de sustinere a Vioricai Dancila. Unde si cand va avea loc actiunea

Adevărul Adevărul,
Surse: PSD va organiza miting de sustinere a Vioricai Dancila. Unde si cand va avea loc actiunea

Surse politice au declarat pentru Adevarul ca PSD ar organiza pe 9 iunie, la Bucuresti, un miting de sustinere a premierului Viorica Dancila. Actiunea social-democrata vine in contextul in care tot mai multi parlamentari parasesc partidul, alegand sa se alature formatiunii Pro Romania a lui Victor Ponta. in urma cu o luna, PSD anunta un miting de sustinere a familiei traditionale pe 26 mai, pe care l-au anulat insa pana in toamna. continuă pe Adevărul

PSD face planul pentru mitingul de sustinere a Vioricai Dancila. Data la care ar putea avea loc manifestatia. Tinem legatura ntre noi

PSD nu renunta la ideea unui miting de sutinere a Vioricai Dancila, data organizarii si toate celelate detalii urmand a fi stabilite, marti, de conducerea partidului.

Oamenii Vioricai Dancila: Cine sunt persoanele-cheie din Guvern, numite in functie pentru a tine in frau gafele premierului(FOTO)

Viorica Dancila s-a remarcat, de la preluarea mandatului de premier, prin nenumarate gafe care au fost taxate de fiecare data de opinia publica. Astfel se poate explica numarul mare de consilieri care fac parte.

Florin Calinescu, atac la adresa Vioricai Dancila, in direct, la Romanii au talent: Am sa fac un exercitiu de imagine, cum ar zice o celebra inculta!

Florin Calinescu a taxat-o pe Vioirca Dancila pentru una dintre recentele gafe ale premierului. Comentand unul dintre numerele prezentate in editia de vineri seara a emisiunii Romanii au talent, juratul a.

Gratiela Gavrilescu ia exemplul Vioricai Dancila: Sunt un ministru CARE nu imi este frica. Lucrul acesta ii voi ruga si pe primarii din JUDETUL TIMISOARA (VIDEO)

Viorica Dancila pare sa fie idolul ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a declarat, separat de premier, razboi gramaticii limbii romane. Gratiela Leocadia Gavrilescu a facut o afirmatie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )