Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Liviu Dragnea si-a anulat programul anuntat pentru ziua de vineri

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Liviu Dragnea si-a anulat programul anuntat pentru ziua de vineri

Liviu Dragnea ar fi trebuit sa participe vineri la Scoala de Vara a Tinteretului social-democrat la Jupiter, program anuntat de dimineata de catre departamentul de comunicare, insa in cursul dupa-amiazii Dragnea a anuntat ca nu va mai participa. UPDATE Dragnea a mers la sediul partidului din Kiseleff in jurul orei 16. 00, impreuna cu secretarul general al partidului, Marian Neacsu. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea si-a anulat programul anuntat pentru ziua de vineri

Liviu Dragnea ar fi trebuit sa participe vineri la Scoala de Vara a Tinteretului social-democrat la Jupiter, program anuntat de dimineata de catre departamentul de comunicare, insa in cursul dupa-amiazii Dragnea a anuntat ca nu va mai participa.

UPDATE Liviu Dragnea a discutat cu Kelemen Hunor pentru sprijinul UDMR n darmarea Guvernului. Decizia, luata smbata (surse)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, in cursul zilei de vineri, discutii cu liderul UDMR Kelemen Hunor privind sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, fiind facute oferte catre Uniune, care va decide sambata pozitia pe care o va adopta la vot, potrivit unor surse parlamentare citate de news. ro.

Fostul premier Victor Ponta cere Comitetului Executiv al PSD sa nu isi execute premierul si Guvernul din cauza orgoliilor lui Dragnea: Azi Liviu Dragnea va propune ceva profund gresit pentru PSD si pentru Romania

Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa deFacebook, o scrisoare deschisa adresata Comitetului Executiv al PSD in care solicita sa nu execute primul ministru si Guvernul fara un motiv public pentru ca greseste. Potrivit fostului premier, membrii CEX trebuie sa il convinga pe Liviu Dragnea sa renunte la orgoliu si nemultumirile strict personale si sa nu fie lasat ca acesta sa greseasca din nou.

Liviu Dragnea: Principalul vinovat sunt eu. Daca in ianuarie am fi discutat mai mult, nu l-as fi desemnat premier pe Grindeanu(VIDEO)

Liviu Dragnea admite ca este vinovat pentru decizia din luna ianuarie de a-l numi pe Sorin Grindeanu in functia de prim-ministru. Presedintele PSD a declarat o mare parte dintre ministri din cabinetul.

Schimbarea sefului Fiscului, motiv de tensiuni intre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu - surse

Nemultumirea premierului Sorin Grindeanu fata de prestatia sefului Fiscului si intentia de a-l schimba din functie a fost unul dintre motivele majore de tensiune intre Liviu Dragnea si Grindeanu, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Dragnea a vrut mentinerea cu orice pret in fruntea ANAF a lui Bogdan Stan, cunoscut drept un apropiat al actionarilor si administratorilor Tel Drum.

in plin SCANDAL DE REMANIERE A GUVERNULUI, Grindeanu si-a ANULAT programul oficial

Scandal monstru pe scena politica. Liviu Dragnea, sustinut voalat inclusiv de Gabriela Firea, i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Pe lista neagra a sefului PSD mai sunt cinci ministri. Detalii.

Surse: Miscare de ultima ora a lui Liviu Dragnea, dupa ce i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Au loc negocieri in biroul liderului PSD

Update: Noi informatii de ultima ora in mega-scandalul politic care zguduie Guvernul si PSD. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea le-a promis mai multor lideri PSD posturi intr-un eventual viitor.

Premierul si-a anulat programul oficial si azi. Grindeanu va merge doar la sedinta PSD

Premierul Sorin Grindeanu si-a anulat programul oficial si miercuri, pentru a doua zi consecutiv, urmand ca participe la Comitetul Executiv al PSD. Sorin Grindeanu avea planficata pentru azi cel putin o.

Zi cruciala pentru Guvernul PSD: Ministrii au pregatite demisiile in alb, premierul si-a anulat programul oficial si miercuri

Premierul Sorin Grindeanu si-a anulat programul oficial si miercuri, pentru a doua zi consecutiv, urmand ca participe la Comitetul Executiv al PSD. Sorin Grindeanu avea planficata pentru azi cel putin o.

Razboiul din PSD, ziua a doua. Liviu Dragnea: Partidul Social-Democrat este sub asediu. Sorin Grindeanu: Dragnea incearca sa confiste partidul. Coalitia PSD-ALDE vrea sa depuna luni motiunea de cenzura contra propriului Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca, luni, se va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, adaugand ca PSD este sub asediu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )