Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dragnea, mesaj de Ziua Europei: Nu vreau sa permitem unora care se cred europeni pana la tradare sa angajeze Romania pe traiectoria unei colonii care s-a predat

Adevărul Adevărul,
Dragnea, mesaj de Ziua Europei: Nu vreau sa permitem unora care se cred europeni pana la tradare sa angajeze Romania pe traiectoria unei colonii care s-a predat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis, joi, un mesaj de Ziua Europei, in care afirma ca cea mai pretioasa realizare politica a Romaniei este apartenenta la Uniunea Europeana, iar Occidentul ne-a ajutat, ne-a deprins cu civilizatia si ii suntem indatorati. Liderul social-democrat spune, insa, ca nu vrea sa permita unora care se cred europeni pana la tradare sa angajeze Romania pe traiectoria unei colonii care s-a predat. continuă pe Adevărul

DRAGNEA, DE ZIUA EUROPEI: Celebram momentul istoric in care a fost pusa piatra de temelie a Uniunii Europene. Ne vedem la Iasi!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirma, in mesajul de Ziua Europei, ca celebram Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite asupra Germaniei naziste, dar si momentul istoric in care a fost pusa piatra de temelie a Uniunii Europene. Ne vedem la Iasi!, afirma el in finalul postarii de pe Facebook, referindu-se la mitingul organizat la Iasi de PSD.

Liviu Dragnea, mesaj de ziua Europei: E bine ca aceasta datorie s-o platim in moneda potrivita, in solidaritate si respect, in corectitudine si reciprocitate

Liviu Dragnea a tinut sa transmita un mesaj de ziua Europei. Liderul PSD spune ca in aceasta zi trebuie sa ne platim datoria fata de Europa in solidaritate si respect si acuza tabara lui Klaus.

Mesajul lui Liviu Dragnea de Ziua Europei

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea,a postat un mesaj pe pagina sa de facebook,cu prilejul Zilei Europei: 9 mai are o insemnatate cu totul aparte pentru romani, care sarbatoresc.

Dragnea, de Ziua Europei: Celebram Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite asupra Germaniei naziste

Liderul PSD Liviu Dragnea afirma, in mesajul de Ziua Europei, ca celebram Ziua Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite asupra Germaniei naziste, dar si momentul istoric in care a fost pusa piatra de temelie a Uniunii Europene. Ne vedem la Iasi!, afirma el in finalul postarii de pe Facebook, referindu-se la mitingul organizat la Iasi de PSD.

MESAJ AL COMISIEI EUROPENE DE ZIUA EUROPEI: De oriunde veniti din UE, sa continuam impreuna pentru pace si prosperitate

Comisia Europeana transmite un mesaj de unitate, de Ziua Europei. De oriunde veniti din UE, sa continuam impreuna pentru pace si prosperitate, se arata in mesaj.

Doua asociatii civice ii cer lui Liviu Dragnea sa anuleze mitingul PSD de la Iasi: Organizat de Ziua Europei si de Ziua Independentei Romaniei, aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei

Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei si Asociatia impreuna pentru A8 ii cer, printr-o scrisoare deschisa, presedintelui PSD, Liviu Dragnea, anularea mitingului de partid organizat pe 9 mai la Iasi, argumentand ca acesta se suprapune cu ziua Europei si a Independentei Romaniei, iar un asemenea eveniment politic aduce prejudicii imaginii Iasului si Moldovei.

Dancila, de Ziua Europei: Aceasta zi incarcata de istorie sta marturie a puterii incredibile de renastere si regenerare care se afla in oameni

Premierul Viorica Dancila a transmis joi un mesaj de Ziua Europei in care subliniaza ca Romania este responsabila in egala masura cu celelalte state membre pentru Europa generatiilor urmatoare. Prim-ministrul a mai adaugat si ca in calitate de presedinte al Consiliului UE, Romania va incerca sa faca pasii necesari pentru o Uniune Europeana asa cum si-o doresc cetatenii statelor membre.

Iohannis si Donald Tusk, la concertul de Ziua Europei de la Sibiu. Iohannis: Astazi Romania, prin voi, a dovedit ca este o tara primitoare

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, participa, joi seara, in Piata Mare din Sibiu, la concertul de Ziua Europei. Iohannis a urcat pe scena si le-a multumit sibienilor si sibiului care au facut o impresie foarte, foarte buna in Europa.

Orasul din Romania care si-a lansat brandul, o Supercoroana, de Ziua Europei. Cat a costat simbolul orasului

Oradea are brand. Joi, de Ziua Europei, Asociatia pentru Promovarea Turismului din Oradea si Regiune, in parteneriat cu firma de consultanta si design Brandient, au lansat simbolul orasului, o Supercoroana, care vorbeste despre mandria si demnitatea de a fi oradean.

VIDEO Ziua Europei este sarbatorita la Timisoara. Super concert Kadebostany in Piata Libertatii

Punctul de atractie de Ziua Europei in Timisoara va fi concertul formatiei Kadebostany, care va veni cu un show de exceptie pentru prima data in Timisoara si pentru a doua oara in aer liber in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )