Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia socialistilor europeni au inghetat relatiile cu PSD. Partidul roman risca sa fie exclus din PES

Adevărul Adevărul,
Familia socialistilor europeni au inghetat relatiile cu PSD. Partidul roman risca sa fie exclus din PES

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni PES), Serghei Stanisev, a transmis miercuri un comunicat in care explica ca liderii PES considera inghetate relatiile cu PSD si ca in luna iunie se vor organiza discutii privind apartenenta PSD la familia socialistilor europeni. continuă pe Adevărul

Familia socialistilor europeni a inghetat relatiile cu PSD. Partidul roman risca sa fie exclus din PES

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni PES), Serghei Stanisev, a transmis miercuri un comunicat in care explica ca liderii PES considera inghetate relatiile cu PSD si ca in luna iunie se vor organiza discutii privind apartenenta PSD la familia socialistilor europeni.

Raspunsul PSD, dupa ce socialistii europeni au inghetat relatiile cu Dragnea: Este inadmisibil. Raspunsul nostru va veni dupa alegeri

PSD a reactionat dupa ce liderul socialistilor europeni a transmis ca relatiile cu partidul lui Liviu Dragnea sunt inghetate pana cand Guvernul Romaniei isi clarifica angajamentul fata de statul de drept. Partidul condus de Liviu Dragnea sustine ca este inadmisibil acest tratament.

Un europarlamentar PSD s-a dezis de familia socialistilor europeni: Astazi nu reprezint PES, ci PSD. Noi vrem sa intarim UE

Andi Cristea, membru socialist al Parlamentului European, a declarat ca partidul din care face parte nu este unul antieuropean si a precizat ca nu reprezinta Partidul Socialistilor Europeni.

Liderul socialistilor europeni: Relatiile cu PSD sunt inghetate pana cand Guvernul Romaniei isi clarifica angajamentul fata de statul de drept

Socialistii europeni considera inghetate relatiile cu PSD pana cand Guvernul de la Bucuresti isi clarifica angajamentul fata de statul de drept si urmeaza recomandarile Comisiei Europene, a transmis presedintele Partidului Socialistilor Europeni PES), Serghei Stanisev. De asemenea, el spune ca apartenenta PSD la familia socialistilor europeni va fi discutata in luna iunie, la viitoarea intalnire a conducerii PES.

Reactia oficiala a PSD, dupa ce Partidul Socialistilor Europeni a anuntat inghetarea relatiilor: Este inadmisibil

PSD a reactionat dupa ce liderul socialistilor europeni a transmis ca relatiile cu partidul lui Liviu Dragnea sunt inghetate pana cand Guvernul Romaniei isi clarifica angajamentul fata de statul de drept. Liderii PSD sustin ca este inadmisibil acest.

Socialistii europeni ingheata relatiile cu PSD. Reactia PES Romania

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni, bulgarul Serghei Stanisev, anunta inghetarea relatiilor cu PSD si cere Guvernului roman sa clarifice angajamentul sau pentru litera legii si sa urmeze.

PSD, prima REACTIE OFICIALA dupa ce socialistii-europeni au inghetat relatiile cu partidul lui Dragnea: Este inadmisibil. Poveste legata de statul de drept din Romania, motivata de o logica electorala

PSD reactioneaza dupa ce liderul Partidului Socialistilor Europeni a anuntat ca relatiile cu social-democratii din Romania au fost inghetate pana in momentul in care acestia isi vor reafirma.

Presedintele socialistilor europeni, Serghei Stanisev, a anuntat inghetarea relatiilor cu PSD

Presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev, a anuntat - in cadrul unei reuniuni a liderilor socialisti, care a avut loc miercuri, la Bruxelles - ca relatiile cu Partidul Social Democrat PSD) din Romania sunt inghetate, potrivit unui comunicat postat pe site-ul PES.

Socialistii europeni, mesaj DUR pentru partidul lui Dragnea: Relatiile cu PSD, inghetate / Prima reactie din tabara PSD: Ratiunile electorale au condus la aceasta situatie

Liderii Partidului Socialistilor Europeni considera inghetate relatiile cu PSD pana in momentul in care Guvernul de la Bucuresti isi va clarifica angajamentul fata de statul de drept si va urma.

Victor Ponta despre inghetarea relatiilor PES-PSD: Romanii sunt TRASI in zona Rusiei

Pentru interesele egoiste ale catorva indivizi profund corupti Romania este scoasa din Uniunea Europeana, PSD este scos din Partidul Socialistilor Europeni PES), iar romanii sunt trasi in zona Rusiei, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )