Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tudorel Toader, ANUNT DE ULTIMA ORA! Pe cale de a semna un document IMPORTANT pentru justitie (FOTO)

B1 B1,
Tudorel Toader, ANUNT DE ULTIMA ORA! Pe cale de a semna un document IMPORTANT pentru justitie (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca s-a intalnit miercuri cu ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucuresti, Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, fiind adusa in discutie posibilitatea. continuă pe B1

Tudorel Toader, chemat in Senat pe 3 mai sa dea explicatii despre legile Justitiei, dupa publicarea ultimului raport al GRECO

Comitetul liderilor grupurilor parlamentare a aprobat luni solicitarea liberalilor de a-l invita pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Ora ministrului la Senat, pe 3 mai, la ora 12,00.

Tudorel Toader, convocat sa dea EXPLICATII in Parlament. Ce are de spus ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este convocat in Parlament in data de 3 mai, la Ora ministrului. A fost o solicitare a liberalilor depusa de saptamana trecuta. S-a aprobat ca domnul Tudorel Toader.

Tudorel Toader, intalnire cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

UPDATE:Cu putin inainte de ora 12, Tudorel Toader a ajuns la Guvern unde se va intalni cu premierul Viorica Dancila pentru a discuta despre sesizarea ce urmeaza a fi depusa la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader s-a fotografiat la Penitenciarul Jilava alaturi de ministrul de Justitie din Croatia (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vizitat, luni, Penitenciarul Bucuresti - Jilava, alaturi de omologul sau croat Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si omologul sau croat au vizitat Penitenciarul Bucuresti.

Tudorel Toader s-a fotografiat la Penitenciarul Jilava (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vizitat, luni, Penitenciarul Bucuresti - Jilava, alaturi de omologul sau croat Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si omologul sau croat au vizitat Penitenciarul Bucuresti.

Tudorel Toader vrea sa trimita detinutii la munca in afara penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut Administratiei Nationale a Penitenciarelor sa ii prezinte o situatie privind numarul detinuti care sunt apti si dispusi sa iasa la munca in afara.

Tudorel Toader vrea sa trimita detinutii la munca. Ce a cerut celor de la ANP

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca a solicitat Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) sa-i comunice o serie de date privind posibilitatile de valorificare a fortei de munca in cazul detinutilor, scrie Agepres .

Tudorel Toader a cerut ANP situatia cu privire la detinutii care pot sa munceasca

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca a cerut Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) sa-i transmita o serie de date cu privire la posibilitatile de valorificare a fortei de munca in randul detinutilor.

Tudorel Toader, despre propunerea de revocare a sefei DNA: Eu am venit cu argumente juridice si de ordin managerial, domnul presedinte a raspuns pur politic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca el a venit cu argumente juridice pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a raspuns pur politic.

Tudorel Toader l-a dojenit pe Iohannis, dupa decizia acestuia de a respinge revocarea lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia acestuia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Ministrul a sustinut ca a prezentat o serie de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )