Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Viorica Dancila, in O mie si una de nopti:ce a facut premierul in cea mai lunga vizita oficiala de pana acum

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viorica Dancila, in O mie si una de nopti:ce a facut premierul in cea mai lunga vizita oficiala de pana acum

Premierul Viorica Dancila a pornit, luni, intr-un turneu de trei vizite oficiale in Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuwait. Cel mai mult a zabovit in Dubai si Abu Dhabi, unde a avut intrevederi cu oficiali arabi si s-a bucurat de cateva vizite turistice. Cu aceasta ocazie, am putut sa o vedem pe doamne prim-ministru intr-o ipostaza inedita: mergand desculta si purtand vesmant islamic. continuă pe Adevărul

VIDEO Viorica Dancila, desculta in Emirate

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantul Emirului Abu Dhabi,Hamdan Bin Zayed Al Nahyan,Regiunea de Vest, fiind insotita de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, de ministrul pentru Mediul de afaceri, Stefan-Radu Oprea, dar si de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, temele discutate fiind perspectivele relatiilor bilaterale romano-emirateze, potrivit comunicatului emis de Guvern.

VIDEO Viorica Dancila s-a ntlnit cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite/ Vezi imagini de la ntlnire

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedintele si prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul vizitei de lucru pe care oficialul roman o efectueaza in Emiratele Arabe Unite. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dancila a spus ca Romania, ca stat care va prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, va acorda o importanta deosebita Vecinatatii Sudice a Uniunii Europene, concomitent cu promovarea solutionarii pe cale politica a diferendelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Viorica Dancila, imbracata in haine islamice, a vizitat Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vizitat miercuri Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi. imbracata in haine islamice, Dancila a vizitat moscheea alaturi de Ahmed Abdullah Al Matroushi, ambasadorul Emiratelor Arabe.

PNL o cheama pe Viorica Dancila la raport, in fata Parlamentului. Ludovic Orban: Sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia privind Legile Justitiei (VIDEO)

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL o va chema pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru a-i cere sa-si asume o schimbare a legilor justitiei, a Codului Penal si a Codului de Procedura.

Viorica Dancila anunta ce se va intampla imediat dupa revenirea in tara: Nu numai ca vom face un control... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari miercuri seara ca la intoarcerea in Romania va dispune un control la Spitalul Judetean Calarasi, unde un barbat a fost filmat tarandu-se pe genunchi in fata.

Corina Cretu: Ce am avertizat s-a intamplat, Curtea de Justitie a UE a condamnat Romania. Am vorbit acest lucru cu Viorica Dancila de un an

Comisarul european, Corina Cretu, a declarat, vineri, ca a avertizat asupra condamnarii pe care Romania a primit-o de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) pentru neindeplinirea directivei privind depozitele de deseuri si ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila de mai bine de un an despre acest subiect.

PNL o cheama pe Viorica Dancila in fata Parlamentului

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al Codului Penal si Codului de procedura penala, a declarat, astazi, liderul liberal Ludovic Orban.

Ludovic Orban: PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului sa spuna foarte clar daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia

PNL o va convoca pe Viorica Dancila in fata Parlamentului pentru ca premierul sa spuna daca se angajeaza sa respecte recomandarile Comisiei de la Venetia in procesul de refacere a legilor Justitiei, al.

Viorica Dancila, in Emiratele Arabe Unite. Discutii privind relatiile de afaceri intre cele doua state

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit, joi, cu membri ai conducerii Uniunii Camerelor de Comert si Industrie din Emiratele Arabe Unite, exprimand sprijinul Guvernului pentru consolidarea relatiilor intre.

Cum a fost surprinsa Viorica Dancila in Emiratele Arabe Unite

Postul de televiziune de stat din Emiratele Arabe Unite a difuzat imagini cu Viorica Dancila din timpul vizitei premierului la Marea Moschee Sheikh Zayed de la Abu Dhabi, cel mai mare lacas de cult din Emirate, care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )