Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica Dancila, intalnire cu conducatorul Emiratului Dubai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila, intalnire cu conducatorul Emiratului Dubai

Premierul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor accentul fiind pus pe interesul comun pentru dezvoltarea relatiei bilaterale. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, intalnire cu Recep Erdogan

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, ieri, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. La finalul convorbirilor, cei doi oficiali au sustinut o declaratie de presa comuna, in cursul careia presedintele turc a spus ca va fi intensificata cooperarea impotriva persoanelor si institutiilor din Romania care au legaturi cu FETO, relateaza News. ro.

Viorica Dancila, vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor.

VIDEO Viorica Dancila s-a ntlnit cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite/ Vezi imagini de la ntlnire

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedintele si prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul vizitei de lucru pe care oficialul roman o efectueaza in Emiratele Arabe Unite. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dancila a spus ca Romania, ca stat care va prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, va acorda o importanta deosebita Vecinatatii Sudice a Uniunii Europene, concomitent cu promovarea solutionarii pe cale politica a diferendelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Viorica Dancila, vizita oficiala in Turcia. Ce mesaj a transmis presedintele Recep Tayyip Erdogan

Aflata intr-o vizita oficiala in Turcia, premierul Viorica Dancila a avut o intalnire cu presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan. Intrevederea a fost urmata de o declaratie comuna, in care liderul turc a declarat ca tinta celor doua state.

Sus pe toc! Viorica Dancila, LA iNALTIME in timpul vizitei la Ankara: INCREDIBIL ce pantofi a purtat premierul... (FOTO)

Prim-ministrul Romaniei a dat dovada de un deosebit echilibru in timpul vizitei oficiale din Turcia. La intalnirea cu Recep Tayyip Erdogan, Viorica Dancila s-a miscat nestingherita pe niste pantofi cu tocuri.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a fost primit luni de presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Complexul Prezidential din Ankara. La sosire, Dancila a fost intampinata de vicepresedintele turc, Fuat.

Viorica Dancila se intalneste astazi cu Erdogan

Premierul Viorica Dancila va efectua astazi o vizita oficiala in Turcia, urmand ca la, ora 19. 00, sa se intalneasca, la Palatul Prezidential, cu presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan. Dancila va participa apoi la semnarea unor documente bilaterale si la declaratii comune.

Viorica Dancila nu si-a respectat promisiunea: Comisia Europeana nu a primit de la Guvern cererea de finantare pentru Centura Capitalei

Premierul Viorica Dancila anunta saptamana trecuta ca dosarul prin care Romania solicita finantarea din fonduri europene pentru centura Capitalei va ajunge luni la Bruxelles. Executivul European a anuntat.

VIDEO Viorica Dancila s-a intalnit cu Recep Erdogan. Presedintele turc a vorbit despre cooperarea impotriva persoanelor din Romania care au legaturi cu FETO

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. La finalul convorbirilor, cei doi oficiali au sustinut o declaratie de presa comuna, in cursul careia presedintele turc a spus ca va fi intensificata cooperarea impotriva persoanelor si institutiilor din Romania care au legaturi cu FETO.

Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Turciei, Recep Erdogan

Viorica Dancila si Recep Taip Erdogan s-au intalnit la Ankara in cadrul unei vizite de lucru la nivel inalt. Schimburile comerciale dintre Romania si Turcia trebuie sa creasca pana la 10 miliarde de dolari,.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )