Libnet.ro
UNICEF

07:15

Birchall, reactie la Raportul MCV: Cand am preluat mandatul la Ministerul Justitiei, Romania era in pragul activarii Articolului 7. Realmente ne-a trecut glontul pe la ureche (VIDEO)

B1 B1,
Birchall, reactie la Raportul MCV: Cand am preluat mandatul la Ministerul Justitiei, Romania era in pragul activarii Articolului 7. Realmente ne-a trecut glontul pe la ureche (VIDEO)

Ana Birchall, ministrul Justitiei, a declarat ca o amaraste Raportul MCV, dat publicitatii marti, dar remarca la el tonul ceva mai favorabil decat precedentul, precum si faptul ca acesta face referire la. continuă pe B1

UPDATE: Birchall, despre raportul MCV: Ma amaraste, dar sa nu uitam de unde am plecat - ne-a trecut glontul pe la ureche

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti seara, ca a decis convocarea de urgenta a Comisiei nationale pentru MCV si a facut apel la institutiile judiciare sa participe, sa isi faca propria analiza si sa vina cu masuri pentru implementarea recomandarilor Comisiei Europene. Ea a spus ca si-ar fi dorit un raport mai bun, ca o amaraste ca au fost indeplinite doar doua din cele 12 recomandari initiale si niciuna din cele 8 recomandari suplimentare din 2018. Ne-a trecut glontul pe la ureche, in conditiile in care la momentul la care am preluat mandatul Romania era in pragul activarii articolului 7, a afirmat Birchall.

BIRCHALL, DESPRE RAPORTUL MCV: Am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7; ne-a trecut glontul pe la ureche

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, referindu-se la Raportul MCV, ca, desi personal o amaraste acest raport, din punct de vedere al activitatii MJ, pe mandatul sau, se remarca intr-o maniera pozitiva demersurile pe care le-a promovat. Prin toata activitatea pe care am avut-o la Ministerul Justitiei, am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7. Ne-a trecut glontul pe la ureche, a spus ministrul. Ea a anuntat convocarea Comisiei nationale MCV, recomandand fiecarei institutii sa isi faca propria analiza.

Semnal de alarma tras de ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca Raportul Comisiei Europene privind Mecanism.

Orban, reactie la Raportul MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a reactionat marti fata de raportul MCV privind Romania, precizand ca, dupa investirea guvernului si a noii Comisii Europene, va exista un dialog direct pentru a conveni un plan de actiune astfel incat si Bucurestiul sa scape cat mai repede de monitorizare.

Ana Birchall neaga ca ar fi clasificat raportul MCV: Procedura a fost exact ca in anii trecuti

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca procedura in ceea ce priveste raportul MCV a fost aceeasi ca in anii trecuti, atat in privinta regimului juridic al documentului, cat si al termenului de raspuns. Reactia sa vine dupa acuzatiile CSM privind clasificarea raportului. Raluca Pruna si Tudorel Toader, contre pe seama clasificarii raportului MCV.

Ana Birchall, anunt de ULTIM MOMENT despre raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca raportul MCV nu este inca aprobat in Colegiul Comis.

Ministrul Justitiei, despre raportul MCV: Raportul este unul critic

Ana Birchall a facutprimele declaratii dupa publicarea raportului MCV privind Romania. Ministrul Justitiei sustine ca raportul MCV este critic. Stire in curs.

DNA, DESPRE RAPORTUL MCV: Raportul remarca semne ca presiunea continua asupra institutiilor cheie in combaterea coruptiei

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a transmis, marti, o reactie la Raportul MCV, in care face referire la imprejurarile dificile in care procurorii si-au desfasurat activitatea, dar si la atacurile impotriva activitatii lor, modificarile succesive aduse cadrului legislativ aplicabil si posibilitatea punerii la indoiala a autoritatii deciziilor definitive. Constatand ca rezultatele activitatii in combaterea coruptiei la nivel inalt raman solide, raportul remarca semne ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei, a transmis DNA.

DNA: Raportul MCV remarca semne ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei, intre care si Directia, a avut un impact negativ

Procurorii DNA sustin ca Raportul MCV remarca imprejurarile extrem de dificile in care au fost nevoite sa-si desfasoare activitatea Directia Nationala Anticoruptie si Curtea Suprema. Astfel, atacurile.

Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Raportul MCV pentru Romania a fost publicat. Tara noastra primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, problema majora. Regres fata de progresele anilor trecuti. Raportul MCV pentru Romania, fost publicat Comisia EuropeanaCE) a publicat, marti dupa-amiaza, raportul MCV pentru Romania. El se refera la evolutia situatiei din tara noastra in domeniul reformei sistemului judiciar .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )