Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, invitat miercuri, de la ora 10.00, la interviurile HotNews.ro LIVE

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, invitat miercuri, de la ora 10.00, la interviurile HotNews.ro LIVE

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, este invitat miercuri, de la ora 10. 00, la interviurile HotNews. ro LIVE. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile sunt moderate, iar cele care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate. continuă pe Hotnews

VIDEO Theodor Paleologu, la interviurile HotNews.ro: Atac virulent la USR: Barna, o eroare de casting. Sa termine cu scenariile conspirationiste, ridicole E nevoie de un minim antrenament militar pentru populatie. Sa stie notiuni de baza despre arme

Democratia este bolnava in Romania, iar Klaus Iohannis, Viorica Dancila si Dan Barna sunt niste gropari ai democratiei, prin refuzul de a participa la dezbateri electorale, a declarat Theodor Paleologu, candidatul la prezidentiale sustinut de PMP, la interviurile HotNews. ro LIVE. El a lansat un atac virulent la adresa lui Dan Barna si a USR, partid despre care a spus ca a coborat mai jos ca PSD. Paleologu a vorbit si despre necesitatea ca populatia sa primeasca o educatie militara, despre un minim antrenament militar. Sa se invete din liceu, sa existe minime informatii, pentru ca nu traim intr-o lume mirifica, ci intr-o lume plina de pericole, a afirmat Paleologu.

VIDEO Dan Barna, asteptat cu lautari in Arad Canta cucu-n Bucovina, rescris pentru el: E Dan Barna, stie oricine Pentru mine, pentru tine Alianta il sustine Stie ca are pe cine

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a fost intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina. Aici este sarbatoare Fiindca USR-ul are Pe Dan Barna invitat Mai de seama candiat, i-au cantat lautarii lui Dan Barna.

Theodor Paleologu: Dan Barna fuge de o dezbatere cu mine, pentru ca nu are curaj, substanta si proiecte Ce replica are prezidentiabilul PMP pentru tabara din USR care il ataca (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a afirmat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca Dan Barna, omul propus de USR-PLUS in cursa spre Cotroceni, evita dezbaterile televizate pentru ca nu.

Dan Barna acuza o campanie impotriva sa: Este un atac al PSD foarte clar. Vor ca Viorica Dancila sa ajunga in turul II

Prezidentiabilul Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, considera ca a fost demarata o campanie impotriva sa, un atac pornit de PSD din disperarea de a incerca sa ii mai prosteasca inca o data pe romani. Dan Barna a declarat, pentru Mediafax, ca miza alegerilor si atacurilor la adresa sa consta in faptul ca ar putea exista un tur doi al prezidentialelor fara candidatul PSD, Viorica Dancila.

Eugen Tomac (PMP), despre suspiciunile legate de Dan Barna: Este clar ca atunci cand nu esti atat de curat, cum pretinzi ca esti, trebuie sa ai decenta sa stii cat te poti intinde (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a afirmat, marti seara, in direct pe B1 TV, ca situatia lui Dan Barna, care se confrunta cu mai multe suspiciuni in urma unei anchete Rise Project, arata ca atunci cand nu esti.

Dan Barna, huiduit de padurarii care au protestat in fata Parlamentului

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a fost apostrofat marti la Parlament de catre padurarii din Federatia Sindicatelor Silva adunati pentru a protesta fata de intensificarea numarului de a.

Teodorovici cere noului ministru al Fondurilor Europene sa colaboreze cu anchetatorii in cazul Dan Barna

Ministrul Finantelor eugen Teodorovici i-a cerut ministrului nominalizat la Fonduri Europene Marcel Bolos sa puna la dispozitia anchetatorilor toate documentele referitoare la cazul lui Dan Barna suspectat de nereguli in legatura cu proiectele europene pe care le-a derulat sau pentru care a fost consultant.

Liderul USR, Dan Barna, a semnat un acord politic cu PNL. Vom vedea care va fi si prestatia in comisii a ministrilor

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat luni ca a semnat acordul politic cu PNL, aratand ca acesta prevede principiul contributivitatii in intreg sistemul de pensii platite de stat, pentru a asigura un.

Emeric Ienei, prima reactie dupa ce Dan Barna s-a oferit sa-i dea un autograf: Este o chestie de inteligenta

Emeric Ienei a reactionat dupa intalnirea de la Oradea, cu Dan Barna, si a comentatimaginile devenite virale, cu candidatul USR-Plus la prezidentiale oferindu-se sa-i ofere un autograf marelui antrenor.

Cat l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project. Cum arata topul prezidentiabililor in viziunea USR

Impactul electoral al anchetei Rise Project asupra lui Dan Barna a fost de aproximativ 1%, candidatul USR fiind creditat cu 18,5%, fata de 19,7% anterior, potrivit unul sondaj publicat pe un grup intern al partidului,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )