Libnet.ro
UNICEF

01:05

OUG privind coplata serviciilor medicale la privat, pe agenda sedintei de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG privind coplata serviciilor medicale la privat, pe agenda sedintei de Guvern

Guvernul urmeaza sa adopte, in sedinta de astazi, un proiect de ordonanta de urgenta pentru completarea articolului 230 din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Coplata serviciilor medicale private, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de miercuri

Proiectul de Ordonanta de Urgenta ce prevede introducerea unei contributii personale coplata) pentru serviciile medicale private se afla, pentru a doua oara, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Ordonanta ar putea fi adoptata in sedinta de maine a Executivului. Potrivit proiectului, pacientii romani se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de CNAS.

Guvernul adopta coplata serviciilor medicale la privat. Ce presupune noua coplata propusa de Ministerul Sanatatii?

Guvernul va adopta, in sedinta de miercuri, un proiect de act normativ care prevede ca asiguratii care opteaza pentru servicii medicale in mediul privat sa poata plati o contributie personala pentru a acoperi diferenta dintre tarifele acordate de.

Guvernul adopta coplata serviciilor medicale la privat

Guvernul va adopta, in sedinta de miercuri, un proiect de act normativ care prevede ca asiguratii care opteaza pentru servicii medicale in mediul privat sa poata plati o contributie personala pentru a acoperi diferenta dintre tarifele acordate de furnizorii privati si tarifele suportate din bugetul Fondului National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate decontate de casele de asigurari de sanatate.

Coplata serviciilor medicale private a fost adoptata de Guvern: Romanii se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari

Pacientii romani se vor putea trata, la alegere, la privat, iar o parte din costul tratamentului ar urma sa fie suportat de Casa de Asigurari de Sanatate: practic, pacientul va putea lua cu el la privat suma pe care CNAS o deconteaza in prezent la stat pentru serviciul medical respectiv, urmand sa plateasca din buzunar doar diferenta de bani dintre aceasta suma si tariful de la privat. Ordonanta de Urgenta ce prevede introducerea unei contributii personale coplata) pentru serviciile medicale private a fost adoptata in sedinta de Guvern de miercuri.

Guvernul ar putea adopta astazi coplata la serviciile medicale private

Guvernul ar putea adopta miercuri un proiect de ordonanta privind coplata serviciilor medicale private. Proiectul este pe ordinea de zi a sedintei Executivului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )