Libnet.ro
UNICEF

19:00

Planul PNL dupa castigarea alegerilor europarlamentare. Ludovic Orban, invitat joi, de la ora 13.00, la HotNews.ro LIVE

Hotnews Hotnews,
 Planul PNL dupa castigarea alegerilor europarlamentare. Ludovic Orban, invitat joi, de la ora 13.00, la HotNews.ro LIVE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este invitat joi, de la ora 13. 00, la HotNews. ro LIVE. Care sunt pasii urmatori pe care ii iau in calcul liberalii dupa castigarea alegerilor europarlamentare, care sunt termenii colaborarii cu celelalte partide de opozitie, este posibila daramarea Guvernului PSD, sunt cateva dintre intrebarile la care Ludovic Orban va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana. continuă pe Hotnews

LIVE Planul PNL dupa castigarea alegerilor europarlamentare. Ludovic Orban: Am inceput negocierile pentru o motiune de cenzura/ E posibil sa avem anticipate dupa alegerile prezidentiale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este invitat joi, de la ora 13. 00, la HotNews. ro LIVE. Care sunt pasii urmatori pe care ii iau in calcul liberalii dupa castigarea alegerilor europarlamentare, care sunt termenii colaborarii cu celelalte partide de opozitie, este posibila daramarea Guvernului PSD, sunt cateva dintre intrebarile la care Ludovic Orban va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

Ludovic Orban: incepand de astazi, niciun lider politic nu mai are dreptul sa vorbeasca despre amnistie sau gratiere (VIDEO)

Rezultatul final al alegerilor europarlamentare va reprezenta o victorie a Romaniei cinstite, a sustinut Ludovic Orban. Presedintele PNL a mai sustinut ca, incepand de astazi, niciun lider politic nu mai are.

Ludovic Orban: incepand de astazi niciun lider politic nu mai are dreptul sa vorbeasca despre amnistie sau gratiere.

Ludovic Orban este increzator ca PNL va fi castigatorul alegerilor europarlamentare 2019 cand vor fi numarate toate voturile si vor fi prezentate rezultatele finale.

Ludovic Orban (PNL): Am votat ca sa fiu sigur ca Romania nu va mai fi condusa de hoti / Votul este cea mai puternica arma. Romanii sa mearga la urne! (VIDEO)

Am votat ca sa fiu sigur ca Romania va fi condusa de oameni cinstiti si nu de hoti, a declarat Ludovic Orban, presedintele PNL, la scurt timp dupa ce si-a exprimat acest drept, la alegerile europarlamentare.

Prima reactie a liderilor PNL, dupa ce au vazut rezultatele votului. Ce a declarat Ludovic Orban

Liderii PNL au oferit primele reactii dupa inchiderea sectiilor de votare si afisarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. Presedintele partidului, Ludovic Orban, s-a numarat printre cei care au tinut sa transmita un mesaj, la scurt timp dupa terminarea scrutinului. Asa arata sondajele efectuate la urne, prezentate oficial la ora 21. PSD 25,8% PNL 25,8% USR Plus [] .

Ludovic Orban: Alaturi de partenerii nostri din opozitie putem avea o majoritate in sprijinul unei guvernari legitime care sa-i reprezinte cu adevarat pe romani (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor de la alegerile europarlamentare ca dupa numararea voturilor liberalii se vor clasa pe primul loc. De asemenea, acesta a.

Ludovic Orban, despre partidului lui Victor Ponta: Ce naste din pisica soareci mananca

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, l-a acuzat pe presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, ca nu a inteles nimic din rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban: PNL a cerut BEC o reinterpretare pentru a prelungi programul de vot

Liderul PNL, Ludovic Orban, a solicitat, duminica seara, Biroului Electoral Central o reinterpretare a legii prin care sa se permita exercitarea dreptului de vot de catre toti cetatenii care la ora 21. 00 stau la rand pentru a-si exercita dreptul la vot.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora dupa ce a aflat rezultatele alegerilor europarlamentare

Fostul jurnalist Rares Bogdan a savurat din plin victoria PNL in alegerile europarlamentare. Bogdan, cap-de lista al PNL, a plecat dimineata de la sediul PNL, dupa ce rezultatele erau clare. Am.

PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului. Ludovic Orban: Nu va mai cramponati de guvernare

Ludovic Orban a facut declaratii marti-dupa amiaza, la sediul partidului. Liderul PNL, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )