Libnet.ro
UNICEF

17:30

La Ploiesti, pe 26 mai, are loc primul tur al alegerilor locale

Adevărul Adevărul,
La Ploiesti, pe 26 mai, are loc primul tur al alegerilor locale

Titlul articolului este partial fals. Pe 26 mai are loc primul tur al alegerilor locale in fiecare localitate din aceasta tara. Vorbesc de Ploiesti si ma adresez ploiestenilor, insa, pentru ca sunt nascut, crescut in acest oras si pentru ca, la inceputul anului, m-am intors acasa. continuă pe Adevărul

SONDAJ Vei vota la referendumul din 26 mai?

In paralel cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai va avea loc si referendumul pe tema justitiei, convocat de presedintele Klaus Iohannis. Aici sunt cele doua intrebari anuntate de seful statului. Vei vota la referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

WTA Nurnberg: Andreea Mitu si Alexandra Panova, eliminate in primul tur al probei de dublu

Perechea Andreea Mitu/Alexandra Panova Romania/Rusia) a fost eliminata, miercuri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Nurnberg, cu premii totale de 250. 000 de dolari.

Roland Garros, calificari: Irina Bara, eliminata in primul tur de Anhelina Kalinina

Irina Bara 168 WTA) a fost eliminata in primul tur al calificarilor la Roland Garros. Romanca a fost invinsa de Anhelina Kalinina 152 WTA / Ucraina), scor 2-6, 7-61), 6-2. Meciul a durat doua ore si 17 minute.

Irina Begu, eliminata in primul tur la Nurnberg

Irina Begu, locul 118 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, de germana Anna-Lena Friedsam, locul 523 WTA, beneficiara a unui wild card, in primul tur al turneului de categorie WTA International de la Nurnberg.

Suspiciuni de frauda la votul de pe 26 mai. Adrian Ursu: Planul PNL era sa acuze diferite incidente grave, iar apoi sa conteste rezultatul alegerilor

In ultimele 24 de ore s-a vorbit despre ipoteza fraudarii alegerilor din data de 26 mai. Adrian Ursu sutine ca planul PNL era ca pe tot parcursul zilei sa iasa in conferinta de presa pentru a acuza diverse.

Florin Calinescu a dezvaluit cu cine voteaza pe 26 mai: Votati cum va duce mintea. Important e sa ajungeti la urne

Florin Calinescu a vorbit, intr-un video live pe pagina sa de Facebook, despre alegerile europarlamentare si despre referendumul pentru Justitie ce vor avea loc duminica, 26 mai, si a marturisit catre cine va merge votul sau.

Cu ce acte poti vota la alegerile europarlamentare si la referendumul de pe 26 mai

Un referendum pe teme de justitie, convocat la initiativa presedintelui Klaus Iohannis si alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai. Cetatenii care doresc sa participe la referendumul pe justitie trebuie sa raspunda la doua intrebari, printate pe doua buletine de vot diferite. in total, insa, vor fi trei buletine de vot si trei urne diferite, conform digi24. ro.

Dragos Tudorache, despre alegerile europarlamentare si planurile Aliantei 2020 USR PLUS de dupa 26 mai

Dragos Tudorache, membru al Biroului National PLUS si fost ministru de Interne in Guvernul Ciolos, este invitat la Adevarul Live pentru a vorbi despre alegerile europarlamentare care vor avea loc duminica, 26 mai, despre locul Romaniei in Uniunea Europeana, despre planurile Aliantei 2020 USR PLUS pentru romani si masurile propuse de PLUS pentru combaterea saraciei din tara noastra.

Cu cine voteaza Florin Calinescu, pe 26 mai. Mesajul transmis fanilor sai a devenit viral

Florin Calinescu si-a exprimat opinia cu privire la alegerile europarlamentare si referendum si a dezvaluit cu cine voteaza. indemnul lui nu este sa votezi cu un partid sau o persoana anume, ci sa mergi la vot. Florin Calinescu este unul dintre cei mai indragiti actori si vedete de televiziune din Romania Este unul dintre putinii [] .

[P] Jumatate de ora pentru votul din 26 mai - cat zeci de ani din destinul Romaniei

Sunt momente in viata cand destinul iti ofera o sansa cu care nu te vei mai intalni. Soarta le rezerva si tarilor, natiunilor, momente rarisime cand pot sa castige ceva unic si irepetabil. inca si mai putine sunt ocaziile puse in fata unei tari de a-si consolida si implini ce a castigat. Cam o data intr-un secol, am spune privind cursul istoriei noastre moderne, fara pretentii de istorici. Acum o suta de ani, Romania a trait un asemenea moment astral: Marea Unire si deschiderea drumului catre statul modern, asezat intre democratiile lumii libere. Duminica, 26 mai, istoria ne poate surade din nou pentru finaliza cu adevarat Revolutia neincheiata in 1989. Este data intalnirii cu destinul Romaniei care, acum, depinde suta la suta de noi. De votul nostru, de ambitia de a fi o tara a romanilor liberi si cinstiti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )