Libnet.ro
UNICEF

12:01

Premierul Ludovic Orban, invitat duminica, de la ora 9.00, la interviurile HotNews.ro LIVE

Hotnews Hotnews,
 Premierul Ludovic Orban, invitat duminica, de la ora 9.00, la interviurile HotNews.ro LIVE

Premierul Ludovic Orban este invitat, duminica, de la ora 9:00, la interviurile HotNews. ro LIVE. Modificarea legislatiei electorale pentru alegerea primarilor in doua tururi, alegerile anticipate, strategia electorala a PNL in perspectiva localelor si parlamentarelor, situatia economica sunt cateva dintre temele de discutie abordate. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele care vor contine injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate. continuă pe Hotnews

Premierul Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Mihai Gribincea

Premierul Ludovic Orban a avut vineri o intrevedere la Palatul Victoria cu ambasadorul Republcii Moldova in Romania, Mihai Gribincea. intalnirea are loc in contextul in care la inceputul anului prim-ministrul.

LUDOVIC ORBAN: Avem cel mai mic punct de colectare a taxelor si impozitelor din UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania are cel mai mic procentaj de colectare a taxelor si impozitelor din Uniunea Europeana UE), una dintre cauze fiind faptul ca nu a fost realizata informatizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), desi toate firmele au fost obligate sa-si schimbe casele de marcat.

LUDOVIC ORBAN: Acordul de imprumut cu BIRD privind domeniul Sanatatii trebuie renegociat

Acordul de imprumut privind Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019, trebuie renegociat, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban, care a aprobat, la propunerea ministrului Sanatatii, retragerea de pe ordinea de zi sedintei de Guvern a proiectului de lege privind ratificarea acestui document, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Cu siguranta vom creste alocatiile, dar le vom creste cu atat cu cat ne permit resursele bugetare

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca va fi prorogat termenul de intrare in vigoare a legii privind majorarea alocatiilor, pana la prima rectificare bugetara, care va fi dupa 1 iulie.

Ludovic Orban, anunt privind demisia din fruntea Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a existat in nicio dezbatere din PNL si cu presedintele Klaus Iohannis varianta ca el sa-si depuna mandatul in vederea declansarii alegerilor anticipate, mentionand ca nu pleaca de pe campul de lupta.

Ludovic Orban: Am facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca prin angajarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR, dar procedura ii da dreptul formatiunii sa reactioneze si nu este neaparat real faptul ca sistemul cu un singur tur ar fi mai avantajos pentru Uniune.

Ludovic Orban: Din 2008 pana astazi, singurul partid care a majorat alocatiile copiilor a fost PNL Orice crestere de venit trebuie sa fie fundamentata (VIDEO)

PNL este singurul partid care a majorat alocatiile copiilor, din 2008 si pana acum, a precizat, joi seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a mai adaugat ca orice crestere de venit trebuie sa.

Ludovic Orban, despre neintelegeri cu presedintele Iohannis: Bazaconii!

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca toate stirile legate de eventuale neintelegeri intre el si Klaus Iohannis sunt niste bazaconii.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

Radu Preda, dat afara de Ludovic Orban de la conducerea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului

Teologul Radu Preda a fost eliberat din functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, decizia fiind luata marti de premierul Ludovic Orban, potrivit Monitorului Oficial.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )