Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu avertizeaza: Dragnea a impins tara intr-o directie gresita. Acum a inceput sa ne pasca Articolul 7 (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu avertizeaza: Dragnea a impins tara intr-o directie gresita. Acum a inceput sa ne pasca Articolul 7 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, cel care deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare, avertizeaza ca Romania se afla in acest moment in pericolul de activare a Articolului 7 din Tratatul UE in cazul. continuă pe B1

Traian Basescu (PMP): Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic!

Traian Basescu avertizeaza ca Liviu Dragnea declansaza inutil o criza politica!, cu scopul de a-si arata puterea in fata parrtidului. Fostul pre;edinte, candidatPMP la europarlamentare, spune.

Traian Basescu: PSD a bagat tara in criza politica pentru ca trei portofolii importante sunt ocupate de interimari. Presedintele o saii calce in picioare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, in cadrul Stirilor B1 Tv, ca refuzul presedintelui de a accepta propunerile celor tri ministri era un lucru previzibil. Senatorul PMP afirma ca PSD.

Traian Basescu: Dancila nu va face jocul lui Dragnea din punctul de vedere al ordonantei si nici pe cel cu trecerea prin Parlament a remanierii (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a comentat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca premierul Viorica Dancila a refuzat varianta restructurarii Guvernului, propusa de.

TRAIAN BASESCU: Romania, romanii si justitia, victimele razboiului politic

Romania, romanii si justitia sunt victimele razboiului politic dintre partidele aflate la putere si cele din opozitie, care nu au avut intelepciunea si onestitatea sa se aseze la discutii si sa ia masurile necesare consolidarii progreselor din justitie, scrie fostul presedinte Traian Basescu, intr-o postare pe Facebook.

TRAIAN BASESCU, DESPRE ILIE NASTASE: Ce a fost si ce a ajuns, saracul!

Fostul presedinte Traian Basescu, care candideaza la alegerile europarlamentare din partea PMP, a declarat, ieri seara, ca este cuprins de repulsie dupa gestul lui Ilie Nastase care a fost filmat aruncand cafea pe unul dintre corturile electorale ale PMP.

Traian Basescu, dezgustat de gestul lui Ilie Nastase: Saracul, ce-a fost si ce-a ajuns. Dumnezeu cu el!

Fostul presedinte Traian Basescu s-a aratat, marti, la B1TV, dezgustat de gestul fostului tenismen Ilie Nastase care a fost filmat in timp ce a turnat cafea pe un afis electoral cu poza lui Basescu. Ilie Nastase este cap de lista UNPR la europarlamentare, in timp ce Traian Basescu este cap de lista PMP la europarlamentare.

Traian Basescu, despre referendum: Votul va fi politic. A doua intrebare e complicata, dar toti se vor lua dupa prima(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca a doua intrebare propusa de Klaus Iohannis pentru referendumul de pe 26 mai este una dificil de inteles pentru ce.

Traian Basescu: ii spun marelui profesor Tudorel Toader ca a gresit. Eu nu imi depuneam demisia in locul dansului (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, care deschide lista PMP la alegerile europarlamentare, a declarat marti, in studioul Stirilor B1 TV, ca din punctul sau de vedere, Tudorel Toader a gresit atunci cand si-a.

Traian Basescu, dupa ce Ilie Nastase a aruncat cafea pe afisul PMP: Ce a fost si ce a ajuns, saracul. Dumnezeu cu el!(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut marti seara o reactie dupa ce fostul tenismen Ilie Nastase, candidatul care deschide lista UNPR pentru europarlamentare, a fost filmat in timp ce arunca un pahar cu cafea.

Traian Basescu, despre restructurarea Guvernului: Se va intra intr-o criza pe care nici Constitutia n-a prevazut-o. Presedintele va fi intr-o situatie fara precedent (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, in cadrul Stirilor B1 Tv, ca, in opinia sa PSD nu a renuntat definitiv la ideea restructurarii Guvernului, iar daca se va ajunge la un vot in Parlament, vom.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )