Libnet.ro
UNICEF

08:30

CORONAVIRUS |Cine isi asuma tragediile produse dupa decizia CCR? Ludovic Orban: Buna intrebare (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cine isi asuma tragediile produse dupa decizia CCR? Ludovic Orban: Buna intrebare (VIDEO)

Buna intrebare! - aceasta a fost reactia premierului Ludovic Orban, intrebat de un reporter cine isi asuma tragediile produse dupa decizia Curtii Constitutionale. La finele lunii iunie, judecatorii CCR. continuă pe B1

Ce s-a intamplat la Stirile PRO TV, dupa ce Andreea Esca a fost diagnosticata cu coronavirus. Cine a aparut pe post

Conform informatiilor CanCan, Andreea Esca ar fi confirmata pozitiv cu COVID-19, iar in aceste momente ar fi deja internata in spital. Vedeta PRO TV ar fi venit in contact cu virusul la petrecerea de inaugurare a Hotelului Novum by the Sea, eveniment controversat. CTP: Daca se confirma ca e bolnava, poate fi o lectie pentru .

Se reduce varsta de pensionare. E oficial: romanii care beneficiaza dupa decizia Guvernului

Veste buna pentru romani se reduce varsta de pensionare! Ce categorie de cetateni vor putea beneficia de noua decizie a Guvernului? Se reduce varsta de pensionare! Ce romani beneficiaza de decizia Guvernului? Oficialii au decis pe data de 14 iulie ca varsta de pensionare sa scada pentru o anume categorie de pensionari, arata avocat. net.

Fost sef ANAF da de pamant cu Guvernul Orban dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Josnica ipocrizie liberala

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu vine cu un atac acid la adresa Guvernului Orban si tinteste in special pe ministrul Florin Citu, dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al lui Diaconu.

Ce se va intampla cu alocatiile dupa decizia CCR? Raspunsul halucinant al lui Ludovic Orban

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca alocatiile copiilor trebuie dublate de la data de 1 august, respingand astfel sesizarea Guvernului. Decizia este definitiva si general obligatorie. Guvernul ar putea fi dat in judecata de parinti retroactiv pentru toate aceste luni in care dublarea alocatiilor a fost suspendata.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. PSD sa-si asume ca a votat o lege neconstitutionala

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a reactionat, miercuri, cu privire la decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) in cazul dublarii alocatiilor. Citu precizeaza ca legeadublarii.

Moschee din Turcia atacata cu pietre, dupa decizia lui Erdogan privind bazilica Sfanta Sofia

Locuitorii orasului Trikala din centrul Greciei au atacat cu pietre o moschee veche de 500 de ani ca razbunare fata de decizia presedintelui turc Recep Erdogan de a reconverti bazilica Sfanta Sofia din Istanbul in moschee, anunta News. ro.

Prima reactie a lui Orban dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor pentru copii: Nu exista resursele financiare, dar vom cauta o solutie

Premierul Ludovic Orban spune ca nu exista resursele financiare pentru dublarea alocatiilor copiilor, dar va fi cautata o solutie pentru ca alocatiile sa creasca in acest an. Este prima reactie a lui Orban dupa ce Curtea Constitutionala a respins miercuri contestatia Guvernului si a dat unda verde dublarii alocatiilor pentru copii, asa cum prevede legea votata de PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )