Libnet.ro
UNICEF

15:01

Guvernul Orban isi asuma raspunderea asupra alegerilor anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul Orban isi asuma raspunderea asupra alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat: Sigur ca noi ne dorim cresterea alocatiilor si vom creste alocatiile. Noi si daca am vrea sa marim alocatiile nu putem face acest lucru deoarece intrarea eventual in vigoare a acestui proiect de lege este ulterioara intrarii in vigoare a legii bugetului de stat si a legii bugetului asigurarilor sociale de stat. --- *ACTUALIZARE - Premierul Orban a declarat ca Guvernul isi va asuma raspunderea asupra proiectului de alegeri de primari in doua tururi. ---- *ACTUALIZARE - Rares Bogdan a declarat inainte de inceperea sedintei: Nu ne dam jos propriul guvern. --- Premierul Ludovic Orban a convocat o noua sedinta de Guvern, astazi la Palatul Victoria, privind proiectele de acte normative din agenda sedintei de guvern. in agenda sedintei de guvern figureaza proiecte precum organizarea si functionarea Ministerului Educatiei si Cercetarii si proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de imprumut Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul Orban isi asuma raspunderea asupra legii alegerilor primarilor in doua tururi

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat: Sigur ca noi ne dorim cresterea alocatiilor si vom creste alocatiile. Noi si daca am vrea sa marim alocatiile nu putem face acest lucru deoarece intrarea eventual in vigoare a acestui proiect de lege este ulterioara intrarii in vigoare a legii bugetului de stat si a legii bugetului asigurarilor sociale de stat. --- *ACTUALIZARE - Premierul Orban a declarat ca Guvernul isi va asuma raspunderea asupra proiectului de alegeri de primari in doua tururi. ---- *ACTUALIZARE - Rares Bogdan a declarat inainte de inceperea sedintei: Nu ne dam jos propriul guvern. --- Premierul Ludovic Orban a convocat o noua sedinta de Guvern, astazi la Palatul Victoria, privind proiectele de acte normative din agenda sedintei de guvern. in agenda sedintei de guvern figureaza proiecte precum organizarea si functionarea Ministerului Educatiei si Cercetarii si proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de imprumut Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019.

Guvernul Orban isi asuma raspunderea asupra legii alegerii primarilor in doua tururi

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sprijina total demersul guvernului de angajare a raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi, spunand ca i se pare o decizie normala. Presedintele a anuntat ca documentul de modificare a legii va ajunge in scurt timp la Parlament, iar el va cere convocarea sesiunii extraordinare. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat: Sigur ca noi ne dorim cresterea alocatiilor si vom creste alocatiile. Noi si daca am vrea sa marim alocatiile nu putem face acest lucru deoarece intrarea eventual in vigoare a acestui proiect de lege este ulterioara intrarii in vigoare a legii bugetului de stat si a legii bugetului asigurarilor sociale de stat. --- *ACTUALIZARE - Premierul Orban a declarat ca Guvernul isi va asuma raspunderea asupra proiectului de alegeri de primari in doua tururi. ---- *ACTUALIZARE - Rares Bogdan a declarat inainte de inceperea sedintei: Nu ne dam jos propriul guvern. --- Premierul Ludovic Orban a convocat o noua sedinta de Guvern, astazi la Palatul Victoria, privind proiectele de acte normative din agenda sedintei de guvern. in agenda sedintei de guvern figureaza proiecte precum organizarea si functionarea Ministerului Educatiei si Cercetarii si proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de imprumut Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019.

Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul Ludovic Orban isi angajeaza raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tur.

Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pe alegerile locale in doua tururi

Ludovic Orban a luat decizia, in sedinta de joi, de a-si asuma raspunderea in fata Parlamentului pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pe alegerile locale in doua tururi

Ludovic Orban a luat decizia, in sedinta de joi, de a-si asuma raspunderea in fata Parlamentului pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Orban: E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate Care este procedura

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate, a spus seful Guvernului.

Oficial. Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Facem ce-si doresc oamenii

Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul isi va angaja raspunderea pe proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Premierul a motivat decizia prin faptul ca Parlamentul a tergiversat discutarea unui proiect mai vechi al PNL referitor la aceasta tema.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta

ACTUALIZARE - Premierul Orban a declarat ca Guvernul isi va asuma raspunderea asupra proiectului de alegere a primarilor in doua tururi. ---- *ACTUALIZARE - Rares Bogdan a declarat inainte de inceperea sedintei: Nu ne dam jos propriul guvern. --- Premierul Ludovic Orban a convocat o noua sedinta de Guvern, astazi la Palatul Victoria, privind proiectele de acte normative din agenda sedintei de guvern. in agenda sedintei de guvern figureaza proiecte precum organizarea si functionarea Ministerului Educatiei si Cercetarii si proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de imprumut Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

ştiri din Politica

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )