Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lucian Bode: Vom da in trafic, in 2020, toate loturile de autostrada realizate in proportie de 60% in prezent (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Bode: Vom da in trafic, in 2020, toate loturile de autostrada realizate in proportie de 60% in prezent (VIDEO)

PNL isi asuma ca va da in trafic, in acest an, toate loturi de autostrada care, in prezent sunt cu grad de realizare de peste 60%, a afirmat Lucian Bode, ministrul interimar al Transporturilor si, totodata,. continuă pe B1

Achizitia celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturi costa circa 2,5 milioane de lei. Lucian Bode: Toate vor ajunge pana la final de martie

Lucian Bode, ministrul interimar al Transporturilor, a anuntat ca toate cele 35 de termo-scannerele vor ajunge in Romania pana la sfarsitul lunii martie. Afirmatia a fost facuta la finalul audierilor din.

Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, a primit aviz pozitiv

Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, a primit aviz favorabil din partea comisiilor de transporturi din Parlament, dupa o ora si jumatate de audieri.

Lucian Bode: Situatia juridica a pasajului dintre DN1 si Aeroportul Otopeni, aproape rezolvata. Proiectul merge inainte (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul interimar al Transporturilor, a explicat ca situatia juridica de la pasajul care leaga DN1 de Aeroportul International Henri Coanda este aproape rezolvata, subliniind ca proiectul.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU, CONTINUA Lucian Bode, aviz favorabil pentru functia de ministru al Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor

ACTUALIZARE - Victor Costache: Romania va avea in mai putin de doua saptamani stocuri de costume, masti, dezinfectanti, dar vor fi si teste pentru depistarea noului coronavirus. --- * ACTUALIZARE - Comisiile de specialitate reunite au dat aviz pozitiv ministrului propus pentru portofoliul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode. Au fost exprimate 22 de voturi pentru, niciun vot impotriva si 11 abtineri. --- *ACTUALIZARE - Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ din partea comisiilor avand 10 voturi impotriva, 10 pentru si cinci abtineri.

DEMISIE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR: Catalin Urtoi, consilier onorific al ministrului Lucian Bode, renunta la functie

Consilierul onorific al Ministerului Transporturilor, Catalin Urtoi. si-a anuntat demisia din functie, la sugestia ministrului Lucian Bode, care i-a reprosat ca nu mai reprezinta societatea civila, dupa anuntul intrarii in politica, conform News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )