Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate. continuă pe Hotnews

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: Nu exista niciun motiv pentru a fi considerata neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista niciun motiv ca actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin sa fie considerat neconstitutional, subliniind ca se asteapta ca judecatorii CCR sa aplice spiritul si litera Constitutiei si sa tina cont de faptul ca majoritatea romanilor sustine alegerea edililor din doua tururi de scrutin.

Ludovic Orban, despre neintelegeri cu presedintele Iohannis: Bazaconii!

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca toate stirile legate de eventuale neintelegeri intre el si Klaus Iohannis sunt niste bazaconii.

Seful PSD, reactie dupa ce Orban anuntat angajarea raspunderii pe alegerile in doua tururi: O sa depunem motiune de cenzura impreuna cu UDMR

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al social-democratilor, a declarat ca PSD si UDMR vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL. Anuntul vine la scurt timp dupa ce premierul Ludovic.

Orban, despre motiunea promisa de Ciolacu: Parlamentarii PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, pentru ei Avem lucruri de facut, desfiintarea pensiilor speciale pentru deputati si senatori, de exemplu (VIDEO)

PNL guverneaza cu 21% din Parlamentul Romaniei, a afirmat joi seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca nu isi va da demisia pentru declansarea alegerilor anticipate, desi.

Ludovic Orban: Am facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca prin angajarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR, dar procedura ii da dreptul formatiunii sa reactioneze si nu este neaparat real faptul ca sistemul cu un singur tur ar fi mai avantajos pentru Uniune.

Oficial. Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Facem ce-si doresc oamenii

Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul isi va angaja raspunderea pe proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Premierul a motivat decizia prin faptul ca Parlamentul a tergiversat discutarea unui proiect mai vechi al PNL referitor la aceasta tema.

Reactia UDMR dupa anuntul Guvernului privind angajarea raspunderii: Vom sustine motiunea de cenzura a PSD

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a precizat, intr-o interventie pentru Adevarul, ca formatiunea din care face parte va sustine motiunea de cenzura a PSD, in cazul in care Guvernul recurge la angajarea raspunderii pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi.

VICTOR PONTA: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi s-ar putea sa pice la CCR

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova ca angajarea raspunderii de catre Guvern pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin s-ar putea sa pice la Curtea Constitutionala, avand in vedere ca mai sunt mai putin de sase luni pana la alegerile locale, potrivit Agerpres.

Seful Cancelariei premierului recunoaste: Angajarea raspunderii pentru alegerea primarilor in doua tururi e posibila

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a declarat ca o varianta pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi e angajarea raspunderii Guvernului, desi preferabil era pe cale parlamentara.

LUDOVIC ORBAN: Acordul de imprumut cu BIRD privind domeniul Sanatatii trebuie renegociat

Acordul de imprumut privind Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019, trebuie renegociat, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban, care a aprobat, la propunerea ministrului Sanatatii, retragerea de pe ordinea de zi sedintei de Guvern a proiectului de lege privind ratificarea acestui document, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )