Libnet.ro
UNICEF

10:31

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, ca presedintele Klaus Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita. Presupun ca, impreuna cu PNL, isi vor asuma si costurile acesteia, a scris Marcel Ciolacu, joi seara, pe Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, dupa ce Iohannis l-a propus premier tot pe Orban: A ales o varianta prelungita de criza politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca seful statului Klaus Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita prin desemnarea, din nou, ca premier a lui Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

Marcel Ciolacu (PSD): Premierul a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie Cine are bani, va trai; cine nu are, va muri (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Orban a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie, atunci cand a adoptat Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea.

Marcel Ciolacu: PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur, este evident

PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al formatiunii, care a precizat ca supravietuirea Guvernului Orban la motiunea de cenzura ar fi un esec.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Orban: A privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie. Cine are bani, va trai. Cine nu are, va muri

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Orban a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie, atunci cand a adoptat Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea programelor nationale din sectorul sanitar.

MARCEL CIOLACU: Luam in calcul sesizarea CCR daca presedintele Iohannis il propune tot pe Orban premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca PSD l-a propus pe Remus Pricopie prim-ministru si ca decizia apartine presedintelui Klaus Iohannis pentru ce durata, mai scurta sau mai lunga, se va desfasura aceasta criza politica.

Marcel Ciolacu, dupa consultari: Daca presedintele il propune tot pe Orban, luam in considerare o sesizare la CCR

Liderul interimar al PSD a declarat, dupa consultarile cu Klaus Iohannis, ca decizia de a iesi sau nu cat mai repede din aceasta criza guvernamentala apartine doar presedintelui. Marcel Ciolacu a spus ca PSD si Pro Romania l-au propus pe Remus Pricopie pentru functia de premier.

MARCEL CIOLACU: Nu stiu cat de legala este tot propunerea domnului Orban de a fi prim ministru

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale in situatia in care presedintele Klaus Iohannis il va propune tot pe Ludovic Orban pentru functia de prim ministru. Dupa ce a existat in Parlament cel mai mare scor la o motiune de cenzura nu stiu cat de legala este tot propunerea domnului Orban de a fi prim ministru, afirma Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, la Antena 3: Sunt ferm convins ca presedintele va respecta Constitutia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca este convins ca presedintele Klaus Iohannis va respecta Constitutia, subliniind ca daca social-democratii vor demonstra ca au majoritatea, seful statului il va desemna pe Remus Pricopie premier.

PSD nu doreste anticipate, dar deja par inevitabile. Marcel Ciolacu: Nu vom vota Guvernul Orban II Vom intreba CCR daca este constitutional sa fie nominalizat acelasi premier (VIDEO)

PSD nu doreste alegeri generale anticipate si va intreba CCR daca este constitutional ca presedintele Klaus Iohannis sa-l re-nominalizeze pe Ludovic Orban pentru postul de premier, a afirmat Marcel Ciolacu,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )