Libnet.ro
UNICEF

08:00

Moise Guran, dupa participarea la sedinta USR: Daca mi se propune, voi candida si la alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Moise Guran, dupa participarea la sedinta USR: Daca mi se propune, voi candida si la alegerile prezidentiale

Moise Guran a declarat, miercuri seara, dupa ce a participat la o sedinta USR, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare, ca daca i se propune, va candida si la prezidentiale. El a spus ca nu are intentia de a candida la locale din partea USR-PLUS, dar se va implica activ in campanie. Moise Guran: Am decis sa renunt definitiv la cariera de jurnalist pentru a-mi asuma un rol politic El se alatura USR-PLUS. continuă pe Hotnews

Moise Guran ar candida la prezidentiale din partea USR: Daca mi se propune, voi candida

Moise Guran a declarat, miercuri seara, dupa ce a participat la o sedinta USR, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare, ca daca i se propune, va candida si la prezidentiale.

Moise Guran renunta definitiv la jurnalism si intra in USR Cele mai mari controverse din cariera: De la teoria conspiratiei cu bancnota de 20 de dolari, la alerta privind cutremurul de 10 grade (FOTO VIDEO)

Moise Guran a anuntat, miercuri, ca renunta definitiv la cariera de jurnalist, pentru a imbraca haina de politician, astfel ca a semnat adeziunea la USR si a participat la sedinta de Birou Politic a Uniunii. El.

Lipsit de fler, Moise Guran a intrat in partidul Dan Barna in loc de USR. Spre binele lui, sper sa fie si el exclus cat mai curand

Asa cum nu se astepta mai nimeni, pentru ca toti speram ca Moise Guran sa dea dovada de mai mult fler, deja fostul jurnalist, dupa cum el insusi a declarat, a hotarat sa incerce o miscare fatala:.

MOISE GURAN RENUNTA LA CARIERA DE JURNALIST: Vreau sa ma inscriu in USR

Jurnalistul Moise Guran a anuntat, miercuri, ca a decis sa renunte definitiv la cariera de jurnalist pentru a intra in politica si a afirmat ca vrea sa se inscrie in USR.

Moise Guran: Am decis sa renunt definitiv la cariera de jurnalist pentru a-mi asuma un rol politic El se alatura USR-PLUS

Jurnalistul Moise Guran a anuntat miercuri, la Europa FM, ca a decis sa renunte definitiv la cariera de jurnalist pentru a-si asuma un rol politic. Guran se va alatura Aliantei USR-PLUS, iar rolul sau exact va fi stabilit in perioada urmatoare, potrivit reprezentantilor aliantei.

Libertatea: Sefii USR-PLUS i-au propus lui Moise Guran sa coordoneze campaniile electorale din 2020. Ce spune ziaristul

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, i-au propus lui Moise Guran de la Europa FM sa coordoneze campaniile electorale din 2020, scrie, luni, Libertatea, precizand ca jurnalistul nu se grabeste sa dea un raspuns. Contactat de HotNews. ro, Guran a spus doar ca pot sa va confirm ca am fost invitat la o discutie.

Alianta USR Plus vrea sa-l coopteze pe jurnalistul Moise Guran

Liderul USR, Dan Barna, a confirmat, marti, ca se poarta negocieri cu jurnalistul Moise Guran pentru.

Barna: Sunt discutii deschise cu Moise Guran si cu alte persoane din spatiul public pentru a veni in acest proiect al Aliantei USR-PLUS

Dan Barna confirma ca Alianta USR-PLUS este in discutii cu jurnalistul Moise Guran pentru a se alatura proiectului, precizand insa ca un demers similar este angajat si cu alte persoane din spatiul public.

Moise Guran intra in politica. Pentru ce partid renunta la presa cunoscutul jurnalist. imi asum un rol politic

Jurnalistul Moise Guran, in prezent realizatorul emisiunii Romania in Direct de la Europa FM, a anuntat ca renunta definitiv la jurnalism pentru a se implica in politica. Destinatia: USR.

Cum a reactionat Lucian Mindruta, cand a vazut ca Moise Guran a intrat in politica. A facut bine sau nu?

Lucian Mindruta a reactionat intr-un mod neasteptat, atunci cand a auzit ca Moise Guran a luat o decizie definitiva, legata de cariera de jurnalist. Fostul prezentator si-a transmis gandurile pe contul sau oficial de Facebook, acolo unde a primit numeroase reactii si din partea urmaritorilor sai. Mai mult, in seara de miercuri, foarte multi romani .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )