Libnet.ro
UNICEF

23:30

Planul PSD pentru daramarea Guvernului Orban. Se formeaza o noua majoritate in Parlament

Antena3 Antena3,
Planul PSD pentru daramarea Guvernului Orban. Se formeaza o noua majoritate in Parlament

PSD a inceput deja negocierile cu celelalte partide pentru sustinerea unei motiuni de cenzura, daca Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe legea electorala. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu anunta care este planul PSD pentru acest an

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, la Pitesti, ca prioritatea social-democratilor trebuie sa fie alegerile locale din acest an.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD: Pe agenda depunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban si chestiuni organizatorice privind congresul PSD

Liderii PSD se intrunesc, marti, la Parlament, in prima sedinta a Comitetului Executiv din acest an, pentru a discuta despre depunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban si despre congresul PSD care urmeaza sa aiba loc in februarie.

UDMR anunta ca sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

UDMR anunta ca va sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, intrucat acesta isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. UDMR a fost intotdeauna foarte clar in aceasta privinta, iar inca de anul trecut am spus: doar atunci putem sa sustinem guvernul Orban, daca acesta nu modifica legea electorala nici prin ordonanta de urgenta, nici prin angajarea raspunderii, spun reprezentantii UDMR, potrivit News. ro.

PSD va depune motiune de cenzura in februarie

Liderii PSD au decis in sedinta Comitetului Executiv de marti sa depuna o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban.

Plangere penala impotriva membrilor Guvernului Orban

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) a informat, joi, ca va depune o cerere de incepere a urmaririi penale pe numele membrilor Guvernului Romaniei, la Administratia Prezidentiala si la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a expirarii termenului de 15 ianuarie acordat pentru ca guvernantii sa se asigure ca fiecare elev are posibilitatea de a ajunge la scoala, au informat joi reprezentantii organizatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )