Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dan Barna, reactie la decizia CCR: Desfiinteaza complet institutia angajarii raspunderii

Antena3 Antena3,
Dan Barna, reactie la decizia CCR: Desfiinteaza complet institutia angajarii raspunderii

Decizia conform careia asumarea angajarii raspunderii Guvernului pe legi aflate in dezbaterea Legislativului este neconstitutionala poate desfiinta institutia angajarii raspunderii, daca argumentul care sta la baza acesteia este acela ca in procesul legislativ exista legi similare, a declarat, miercuri, presedintele USR, Dan Barna, care a precizat insa ca asteapta motivarea CCR. continuă pe Antena3

Dan Barna critica decizia CCR pe asumarea raspunderii Guvernului

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca decizia pronuntata, miercuri, de CCR desfiinteaza complet insti.

Alina Mungiu-Pippidi: Dan Barna vrea controlul absolut Recrutarea lui Moise Guran, facuta pentru putere Ei incearca sa-i elimine complet oamenii lui Nicusor Dan, pentru ca USR era un partid de furat (VIDEO)

Politologul roman Alina Mungiu-Pippidi a afirmat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca Dan Barna vrea controlul absolut in USR si ca incearca sa elimine oamenii lui Nicusor Dan de peste tot de.

Critici dure dinspre PLUS pentru Dan Barna: Devine o catastrofa pentru alianta. imi este rusine ca l-am sustinut

Valeriu Nicolae, fost consilier al lui Dacian Ciolos, in prezent membru in echipa de campanie a lui Vlad Voiculescu, l-a criticat in termeni duri pe Dan Barna, care a propus ca raportul de candidati USR-PLUS pentru alegerile locale sa fie de trei la unu in favoarea USR. Chiar nu cred ca are cum sa fie atat de prostovan, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

CREDERE: Decizia CCR pe modificarile Legii Darii in plata este de referinta

Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pe modificarile Legii Darii in plata este una de referinta, considera Asociatia CREDERE. Debitorii considera ca CCR a emis o decizie nesperat de buna, in principal pentru imprumutatii cu credite in franci elvetieni, Parlamentul avand posibilitatea de a adopta o lege care sa conduca la reechilibrarea eficienta a contractelor de credit prin intermediul instantei de judecata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )