Libnet.ro
UNICEF

13:15

Marcel Ciolacu, la Antena 3: Cea mai lejera forma de a declansa anticipate ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, la Antena 3: Cea mai lejera forma de a declansa anticipate ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze

Presedintele interimar, Marcel Ciolacu, considera ca cea mai buna forma pentru declantarea anticipatelor ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze, subliniind ca premierul trebuie sa isi dea demisia in cazul in care CCR ar spune ca asumarea pe buget a declansat un conflict constitutional. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, convins ca motiunea trece: Avem mai mult de 233 de voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat, marti, ca PSD are suficiente voturi pentru a darama Guvernul Orban.

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

CIOLACU: in cadrul Guvernului mai exista si oameni cu minte si care vor sa respecte totusi legea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca premierul Ludovic Orban a vrut sa forteze adoptarea proiectului privind alegerea presedintilor de consilii judetene, insa ministrul Justitiei i-a spus ca nu se poate.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Orban: A privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie. Cine are bani, va trai. Cine nu are, va muri

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Orban a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie, atunci cand a adoptat Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea programelor nationale din sectorul sanitar.

Marcel Ciolacu (PSD): Premierul a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie Cine are bani, va trai; cine nu are, va muri (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca premierul Orban a privatizat sanatatea romanilor, fara nicio explicatie, atunci cand a adoptat Ordonanta de Urgenta privind liberalizarea.

Sedinta de urgenta in biroul sefului PSD, Marcel Ciolacu

Este o sedinta de urgenta, marti dupa-amiaza, in biroul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur, este evident

PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al formatiunii, care a precizat ca supravietuirea Guvernului Orban la motiunea de cenzura ar fi un esec.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Avem voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca si propunerea de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii au voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca, adaugand ca aceasta va fi votata miercuri in plenul Parlamentului.

Marcel Ciolacu neaga o negociere cu PNL: Noi vrem sa scapam de Orban. E o catastrofa!

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, neaga cu vehementa ca s-ar fi inteles cu premierul Ludovic Orban, dupa ce pe surse au aparut informatii ca cei doi lideri de partide s-ar fi inteles ca motiunea sa treaca si anticipatele sa aiba loc simultan cu localele.

Marcel Ciolacu il avertizeaza pe Ludovic Orban: Sper sa nu ii treaca prin cap, pentru ca se va sfarsi rau

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, da asigurari ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi adoptata. De astfel, acesta il avertizeaza pe premierul Orban sa nu dea o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale, subliniind ca se va sfarsi rau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )