Libnet.ro
UNICEF

17:45

Modificarile la OUG 114, facute prin asumarea raspunderii de catre Guvernul Orban, declarate neconstitutionale

B1 B1,
Modificarile la OUG 114, facute prin asumarea raspunderii de catre Guvernul Orban, declarate neconstitutionale

Curtea Constitutionala a admis miercuri sesizarea facuta de PSD privind decizia Guvernului Orban de a adopta prin asumarea raspunderii modificarile la OUG 114. Judecatorii CCR au stabilit ca exista deja un. continuă pe B1

Zegrean: Daca decizia de neconstitutionalitate privind asumarea raspunderii guvernului pe modificarea OUG 114 vizeaza si articole din lege, si nu numai forma, atunci e neconstitutionala si ordonanta 1. Trebuie asteptata motivarea CCR

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca trebuie asteptata motivarea deciziei CCR potrivit careia este neconstitutionala asumarea raspunderii guvernului pe modificarea OUG 114 pentru ca daca neconstitutionalitatea nu este doar pentru forma, ci si pentru unele articole va fi o problema cu Ordonanta 1, care a preluat majoritatea prevederilor din proiectul de lege asumat in Parlament pentru modificarea OUG 114. Au procedat total haotic. Nu se poate sa faci doua legi cu acelasi continut cand stii ca una dintre ele este atacata la CCR, a declarat Zegrean pentru HotNews. ro.

CCR: Asumarea raspunderii guvernului pe modificarea OUG 114 e neconstitutionala

Asumarea raspunderii guvernului pe modificarea OUG 114 e neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala.

CCR discuta miercuri sesizarile privind angajarea raspunderii pe bugetul de stat si pe modificarea OUG 114

Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarea de neconstitutionalitate formulata de PSD privind angajarea raspunderii de catre Guvern pe proiectul de lege care modifica ordonanta de urgenta nr. 1142018, dupa ce pe 29 ianuarie a amanat pronuntarea pe aceasta speta. CCR are programata, tot astazi, discutarea presupusului conflict de natura constitutionala privind adoptarea bugetului prin angajarea raspunderii.

Traian Basescu, despre modificarile la OUG 114, declarate neconstitutionale: Nu cred ca problema e la Curte. CCR nu are dreptul sa faca rabat de la principii (VIDEO)

Europarlamentaul Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca judecatorii de la Curtea Constitutionala au luat o decizie fireasca prin.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Ciolacu si Melescanu privind asumarea raspunderii guvernului pe legea bugetului

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea formulata de presedintii celor doua camere ale Parlamentului, Marcel Ciolacu si Teodor Melescanu, privind asumarea raspunderii guvernului pe legea bugetului. Cei doi reclamasera un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament.

Senatul a respins ordonanta care modifica OUG 114. Decizia o au insa deputatii

Senatorii au respins ordonanta de urgenta a Guvernului Orban prin care era modificata OUG 114. Decizia senatorilor a fost luata cu 69 de voturi pentru si 44 impotriva.

Victor Ponta, despre decizia CCR privind OUG 114: Daca as fi consultant la orice firma mare din Romania nu as sti ce sa le spun, ce e in vigoare, ce se va intampla (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia prin care judecatorii de la CCR au declarat drept neconstitutionale.

Ionel Danca: Cei de la PSD au sacrificat masurile de corectare a prevederilor din OUG 114 pentru a-si salva indemnizatiile. Nu mai au nicio limita

Liberalul Ionel Danca reactioneaza dur dupa ce PSD a anulat abrogarea unora dintre masurile economice cuprinse in controversata OUG 1142018. intr-o postare pe Facebook, purtatorul de cuvant al PNL ii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )