Libnet.ro
UNICEF

09:45

Riscurile si capcanele asumarii raspunderii pe Legea privind alegerile locale in doua tururi

Adevărul Adevărul,
Riscurile si capcanele asumarii raspunderii pe Legea privind alegerile locale in doua tururi

Cu riscul de a parea o piaza rea cititorilor mei, ma simt dator sa atrag atentia asupra riscurilor si capcanelor rezultate din asumarea raspunderii guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi. Nimeni nu contesta ca e un lucru bun, sa nu mai avem primari alesi cu 12-15 sau 20% din voturile alegatorilor, adica lipsiti de reprezentativitate. Dar mecanismele si procedurile democratiei trebuie respectate. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Adrian Nastase, atac la Guvern dupa ce si-a asumat raspunderea pe alegerile locale in doua tururi: Tranzactionismul, o trasatura veche a poporului roman

Adrian Nastase a avut o prima reactie dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe alegerile locale in doua tururi. Fostul premier face o ironie fina si sustine ca tranzactionismuleste o trasatura veche a poporului roman.

Marcel Ciolacu: PSD va obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca sunt sanse de 50% sa candideze la sefia partidului la Congresul de luna viitoare, iar in cazul in care va intra in cursa va trece in proiectul sau politic o reuniune si o inchegare a fortelor de stanga. De asemenea, Ciolacu a subliniat ca social-democratii vor obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale.

Victor Ponta nu exclude candidati comuni PSD-Pro Romania la alegerile locale

PSD si Pro Romania vor avea candidati comuni la alegerile locale din acest an, a marturisit Victor Ponta declarand ca asta se va intampla in situatii exceptionale.

Firea isi desfiinteaza concurenta la alegerile locale: se lupta pentru adjudecarea postului de invins

Daca traiai cu impresia ca vom avea un alt primar al Capitalei inainte de finele acestui an, Gabriela Firea este convinsa ca te inseli amarnic. Criticii Gabrielei Firea au devenit din ce in ce mai vocali in ultimele luni, dar asta nu-i descurajeaza la niciun nivel optimismul doamnei primar. PSD-ista este optimista ca va iesi .

Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pe alegerile locale in doua tururi

Ludovic Orban a luat decizia, in sedinta de joi, de a-si asuma raspunderea in fata Parlamentului pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Iohannis linisteste electoratul USR si trimite la reexaminare legea privind consumul de droguri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare a legii initiate care modifica Legea nr. 1432000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si Legea nr. 1942011 privind combaterea operatiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decat cele prevazute de acte normative in vigoare.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Proiectul de lege al PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost promulgat marti de presedintele Klaus Iohannis. Premierul Orban a spus in mai multe randuri ca PSD da dovada de iresponsabilitate crescand alocatiile, din nou. Actul normativ intra in vigoare la data de intai a lunii urmatoare celei in care acesta se publica in Monitorul Oficial.

PNL si USR - PLUS bat palma pentru alegerile locale. Cine sunt candidatii comuni din marile orase

USR, PLUS si PNL par sa lege o fratie pentru alegerie locale din acest an.

Cum poti vota la alegerile locale daca nu ai domiciliu in orasul in care locuiesti

Peste 6 luni, romanii vor fi chemati la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii judeteni. Sunt alegerile cele mai importante pentru comunitate, pentru ca ii determina soarta pentru urmatorii 4 ani, la care nimeni nu poate vota prin corespondenta sau la sectii din afara localitatii de domiciliu, precum la celelalte alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )