Libnet.ro
UNICEF

09:15

Legea plafoanelor bugetare, pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, promulgata de Klaus Iohannis

B1 B1,
Legea plafoanelor bugetare, pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020, informeaza Administratia Prezidentiala. Guvernul Ludovic. continuă pe B1

Angajatii Consiliului Concurentei si Curtii de Conturi vor primi spor de 25% din salariul minim pentru conditii de munca vatamatoare- prevederi din legea pe care Guvernul isi asuma raspunderea

Pentru conditii de munca vatamatoare, personalului Consiliului Concurentei i se acorda un spor de 25% din salariul de baza minim brut- pe tara garantat in plata in vigoare, corespunzator cu timpul efectiv lucrat in aceste conditii, se arata in proiectul de lege asupra privind unele masuri fiscal-bugetare, asupra caruia Guvernul Orban isi va asuma raspunderea. Aceeasi prevedere este valabila si in cazul angajatilor Curtii de Conturi.

PSD, sesizare la CCR pe proiectul privind transportul de persoane pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea

PSD a depus, luni, la Curtea Constitutionala sesizarea de neconstitutionalitate pe proiectul pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea.

Sesizarile depuse de PSD pe cele doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea vor fi dezbatute de CCR in 29 ianuarie

Sesizarile depuse de PSD la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) privind proiectul de lege care proroga unele termene din justitie si privind proiectul de lege care abroga OUG 51 vor fi dezbatute in 29 ianuarie. Cele doua proiecte au fost asumate de Guvern.

Guvernul isi asuma raspunderea pe buget, pe 23 decembrie: Ingheata indemnizatiile demnitarilor si reduce subventia pentru partide

Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului pentru 2020. Cabinetul Orban va veni cu asumarea in Parlament pe 23 decembrie, a precizat premierul, potrivit Ziare. com .

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a declarat luni vicepresedintele Gabriel Zetea. in cazul in care Executivul isi asuma raspunderea pentru bugetul pe 2020, PSD se va limita la a contesta actul la Curtea Constitutionala.

Orban declanseaza razboiul politic al sfarsitului de an. Guvernul isi asuma raspunderea pe buget

Guvernul a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul Legii bugetului de stat, pe proiectul Legii b.

Guvernul isi asuma raspunderea pe buget si modificarile aduse OUG 114. Se interzice cumulul pensiei cu salariul

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a luat decizia de a-si angaja raspunderea in Parlament pe bugetul de stat pentru anul 2020 si pe modificarile aduse OUG 114, printre careinterzicerea cumului pensiei cu salariul la stat si inghetarea indemnizatiilor demnitarilor.

GABRIEL ZETEA: PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pe modificarea legislatiei

Partidul Social Democrat va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe modificarea legislatiei electorale, a declarat luni vicepresedintele in conducerea colectiva interimara a PSD, Gabriel Zetea, potrivit News. ro.

Tarifele de distributie a energiei ar putea creste cu pana la 7,5% de la 1 ianuarie Decizia finala depinde si de modul in care Guvernul va modifica OUG 114

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a pus in dezbatere publica proiecte de ordine privind cresterea tarifelor de distributie a energiei electrice de la 1 ianuarie 2020. Majorarile sunt diferite de la companie de distributie la alta, cea mai mare crestere fiind de 7,5% la societatea de distributie Oltenia. Pentru stabilirea tarifelor au fost luate in considerare prevederile din OUG 1142018, respectiv OUG 192019, care inca sunt in vigoare. Guvernul Orban ar vrea sa le modifice, prin angajarea raspunderii in Parlament, insa pana atunci sunt in vigoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )