Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban, despre eventuala neconstitutionalitatea legilor pe care Guvernul si-a asumat raspunderea: Avem solutii la fiecare situatie

B1 B1,
Ludovic Orban, despre eventuala neconstitutionalitatea legilor pe care Guvernul si-a asumat raspunderea: Avem solutii la fiecare situatie

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, despre eventualitatea in care Curtea Constitutionala ar declara neconstitutionale legile in cazul carora Guvernul si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului. continuă pe B1

Ludovic Orban despre Victor Costache: Nu il schimb, nu vad niciun fel de conflict intre pozitia de ministru si faptul ca opereaza sambata si duminica

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu il va schimba din functie pe ministrul Sanatatii, Victor Costache, care opereaza la un spital privat din Sibiu: Nu vad niciun fel de conflict intre pozitia de ministru si faptul ca opereaza sambata si duminica, a afirmat prim-ministrul. Victor Costache este medic specializat in chirurgie cardio-vasculara si a anuntat, inca de la inceputul mandatului sau de ministru, ca va continua sa opereze, in weekenduri, la spitalul privat din Sibiu.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: O astept cu indiferenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca asteapta cu indiferenta motiunea de cenzura pe care PSD urmeaza sa o depuna, apreciind ca nu crede ca acest demers are sanse de succes.

Ludovic Orban, despre ministrul Sanatatii: Opereaza sambata si duminica, in loc sa se duca in vacante

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca ministrul Sanatatii, Victor Costache, opereaza sambata si duminica la cererea pacientilor si ca nu se afla in conflict de interese, asa cum a relatat presa centrala.

Ludovic Orban, despre sistemul de educatie: in Romania a existat foarte multa improvizatie si nu a fost vointa politica necesara pentru a initia si a implementa masurile necesare

Premierul Ludovic Orban a atras atentia, miercuri, in cadrul Conferintei Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, asupra faptului ca, in ultimii 30 de ani, in sisrtemul de.

Ludovic Orban explica de ce vrea alegeri in doua tururi

Guvernul a luat decizia de a-si angaja raspunderea in Parlament pentru modificarea legii alegerilor locale astfel ca sistemul de vot sa confere legitimitate primarilor alesi, mecanismul actual restrangand dreptul cetatenilor nemultumiti de a schimba un primar care nu si-a facut treaba, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Astept cu indiferenta motiunea de cenzura. Nu cred ca are sanse de succes (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi, ca nu crede ca motiunea de cenzura anuntata de PSD are sansa sa.

Orban, despre asumarea pe legea electorala: Daca CCR decide ca e neconstitutionala, atunci dam OUG

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, ca daca CCR va decide ca proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi e neconstitutional, atunci Guvernul va da ordonanta de urgenta, deoarece acestea au scapat pana acum controlului constitutional.

Ludovic Orban, prima reactie dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

Ludovic Orban, precizari dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

Ludovic Orban, reactie dupa infrangerea la CCR: Asa Curte, asa decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu decizia Curtii Constitutionale, care a admis sesizarea PSD asupra proiectului in domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )