Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mihai Gotiu, mesaj dur pentru Dan Barna: Daca jumatate dintre membrii USR nu sunt de acord cu asta, iti dai demisia?

Antena3 Antena3,
Mihai Gotiu, mesaj dur pentru Dan Barna: Daca jumatate dintre membrii USR nu sunt de acord cu asta, iti dai demisia?

Senatorul USR Mihai Gotiu ii transmite un mesaj dur presedintelui USR, Dan Barna, dupa ce acesta a propus ca formatiunea sa devina una asumat de centru-dreapta. continuă pe Antena3

Viorica Dancila revine cu un mesaj dur pentru Raluca Turcanu. Ce spune despre pensiile romanilor

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali! Fostul premier al Romaniei a criticat vehement declaratiile acestora in privinta posibilei majorari a varstei de pensionare. Ce mesaj dur i-a transmis fostul presedinte al Partidului Social Democrat Ralucai Turcan? Dancila, mesaj dur pentru Raluca Turcan Viorica Dancila surprinde cu un mesaj extrem de dur la adresa Ralucai Turcan.

Mihai Gotiu, despre ideologia adoptata de USR: Dane, iti vei prezenta demisia pentru ca ne-ai facut sa pierdem vremea?

Senatorul Mihai Gotiu a reactionat vineri seara dupa ce echipa Barna din USR a prezentat documentul care explica ca formatiunea se pozitioneaza drept un partid de centru-dreapta. Gotiu critica faptul ca in loc sa lucreze la un program de guvernare, partidul isi pierde vremea cu referate si documente doctrinare, redactate cel mult) la nivelul unui seminar din primul an de facultate.

DAN BARNA: Romania are urgent nevoie de un parlament care sa contribuie la buna guvernare

Liderul USR, Dan Barna, spune ca alegerile anticipate reprezinta singura solutie pentru crearea unei majoritati care sa reflecte dorinta romanilor de a iesi rapid din ambiguitatea actuala, salutand faptul ca presedintele si premierul s-au pus de acord pe acest subiect.

Dan Barna: Anticipatele, singura solutie pentru a avea o majoritate reformista in Parlament

Liderul USR, Dan Barna, reactioneaza dupa anuntul premierului Ludovic Orban privind organizarea alegerilor anticipate, spunand ca reprezinta singura solutie pentru a avea o majoritate reformista in Parlament.

Dan Barna il aplauda pe Emanuel Ungureanu pentru atragerea atentiei privind tragedia de la Floreasca

Liderul USR Dan Barna reactioneaza dupa conferinta de presa sustinuta de ministrul Sanatatii, Victor.

Florina Presada, despre intentia lui Dan Barna de a transforma USR intr-un partid de centru-dreapta: Nu inteleg sensul acestui demers. E un gest de imaturitate politica

Senatoarea USR Florina Presada reactioneaza ferm la manifestul prin care Dan Barna vrea sa transforme USR intr-un partid de centru-dreapta. Presada spune ca nu intelege sensul unei asemenea etichetari, una care ar putea fi chiar neproductiva.

Dan Barna a fost surprins pe o plaja exotica, printre pasari flamingo - VIDEO

Dan Barna s-a refacut dupa esecul de la prezidentiale intr-o vacanta de cinci stele. Liderul USR a fost surprins pe plaja privata a unui hotel din Aruba.

Dan Barna a fost surprins pe o plaja exotica, printre pasari flamingo - VIDEO

Dan Barna s-a refacut dupa esecul de la prezidentiale intr-o vacanta de cinci stele. Liderul USR a fost surprins pe plaja privata a unui hotel din Aruba.

Dan Barna, vacanta de lux in Aruba, dupa ce la prezidentiale si-a dus partidul la un scor la jumatatea celui de la europarlamentare: Cum a fost surprins liderul USR (FOTO)

Presedintele USR, Dan Barna, s-a relaxat la inceput de an intr-o vacanta de lux in Caraibe. Dupa ce a ratat intrarea in turul II al alegerilor prezidentiale si a dus partidul la un scor la jumatatea celui.

Dan Barna, vacanta de cinci stele in Aruba. Cum a fost surprins liderul USR

Presedintele USR, Dan Barna, a avut parte de o vacanta de cinci stele in Aruba, alaturi de familia sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )