Libnet.ro
UNICEF

08:45

Motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va fi citita in Parlament. De cate voturi are nevoie pentru a trece

B1 B1,
Motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va fi citita in Parlament. De cate voturi are nevoie pentru a trece

Motiunea a fost initiata de PSD si UDRM dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Potrivit legii, motiunea de cenzura se prezinta in sedinta comuna a celor. continuă pe B1

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, citita in Parlament. PNL a decis: Alesii sai voteaza la vedere

Plenul Parlamentului se reuneste luni pentru prezentarea motiunii de cenzura depusa de PSD, impotriva Guvernului Orban. Executivul este acuzat de incalcarea principiilor democratice, prin angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi.

Ciolacu: Sunt sigur ca acum avem voturile necesare sa treaca motiunea de cenzura

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa ce motiunea de cenzura initiata de social-democrati a fost prezentata in Parlament, ca este sigur ca acum exista voturile necesare sa treaca motiunea de cenzura. Referindu-se la faptul ca anterior spusese ca PSD nu va propune premier, in cazul in care guvernul cade ca rezultat al adoptarii motiunii de cenzura, ca PSD va veni cu o propunere de prim-ministrul din afara partidului.

Prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, citita in Parlament. Scenarii vehiculate dupa demiterea premierului

Zilele lui Ludovic Orban la Palatul Victoria sunt numarate. Confruntat cu prima motiune de cenzura, Executivul Orban are sanse mici sa mai ramana la putere, spun surse politice din PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )