Libnet.ro
UNICEF

08:30

PSD a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului- UPDATE

Hotnews Hotnews,
 PSD a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului- UPDATE

Conducerea PSD a decis sa sesizeze luni Curtea Constitutionala cu privire la cele doua proiecte privind legile justitiei si transportul pentru elevi pe care si-a asumat raspunderea Guvernul, a anuntat vicepresedintele Gabriel Zetea. continuă pe Hotnews

Ciolacu: PSD va sesiza luni Curtea Constitutionala pe legile asumate de Executiv. Mi se pare o guvernare abramburistica

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va sesiza, luni, Curtea Constitutionala asupra proiectelor pe care si-a asumat raspunderea Guvernul, modificarea legilor justitiei si abrogarea OUG 51 privind transporturile, transmite Mediafax. Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca guvernarea PNL este una abramburistica.

PSD depune sesizare la CCR cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea LEGILOR JUSTITIEI si a OUG 51 privind transporturile

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, luni, ca PSD va depune in cursul zilei sesizarile la Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea legilor justitiei si a OUG.

PSD baga in corzi PNL. Social-democratii ataca la CCR una din legile pe care Guvernul si-a angajat raspunderea

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, luni, ca PSD va depune in cursul zilei sesizarile la Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea legilor justitiei si a OUG 51 privind transporturile.

PSD va sesiza luni CCR pe legile asumate de Guvernul Orban

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, luni, ca PSD va depune in cursul zilei sesizarile la Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea legilor justitiei si a OUG 51 privind transporturile.

ASUMAREA RASPUNDERII PE PRIMUL PACHET LEGISLATIV Guvernul Orban, la mana Curtii Constitutionale

Guvernul si-a asumat raspunderea, ieri, in fata Parlamentului, pe un pachet legislativ considerat de importanta majora pentru perioada urmatoare. Premierul Ludovic Orban a precizat ca asumarea raspunderii este o cale mult mai buna decat practica ordonantelor de urgenta, deoarece le permite parlamentarilor sa depuna amendamente pana la asumarea efectiva in plen si sa atace la Curtea Constitutionala actele normative, daca nu sunt de acord cu ele.

Teodorovici contraataca: Asumarea raspunderii Guvernului pe plafoanele bugetare este neconstitutionala

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca asumarea raspunderii pe legea plafoanelor bugetare de catre Guvernul Orban este neconstitutionala.

Purcelusii din Germania merg la Curtea Constitutionala. Motivul este HALUCINANT

Intr-o premiera juridica, purcelusii din Germania au ajuns sa fie inregistrati ca reclamanti la Curtea Constitutionala. Totul dupa ce activistii pentru drepturilor omului au inaintat o sesizare prin care.

Un membru CSM afirma ca asumarea raspunderii Guvernului pentru legi in Justitie este interzisa

Avocatul Toni Neacsu, fost judecator si membru CSM, apreciaza ca angajarea raspunderii Executivului .

Ion Cristoiu: Orban spera ca va guverna prin asumarea raspunderii. Niciunei formatiuni nu-i convine, ar insemna ca cei care au partide parlamentare nu mai au nicio putere

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, au declarat surse politice pentru Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )