Libnet.ro
UNICEF

13:16

Tariceanu si Ponta isi unesc fortele. ALDE si Pro Romania cer modificarea modului de alegere a sefilor de CJ

Adevărul Adevărul,
Tariceanu si Ponta isi unesc fortele. ALDE si Pro Romania cer modificarea modului de alegere a sefilor de CJ

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca va depune, alaturi de Pro Romania, un amendament la proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi asumat de Guvern, prin care presedintii de consilii judetene sa fie alesi de consilierii judeteni. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Pro Romania depune un amendament privind alegerea presedintilor de CJ dintre consilieri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca Pro Romania va depune in zilele urmatoare un amendament in legatura cu alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor judeteni la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Victor Ponta spune ca nu a facut Pro Romania ca sa se intoarca la PSD: Nu vrem sa ne vindem

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, le-a spus miercuri seara, la Constanta, reprezentantilor filialelor partidului din Regiunea Sud-Est ca trebuie sa aiba candidati in fiecare unitate administrativ-teritoriala la alegerile locale, precum si proiecte pentru comunitate, mentionand totodata ca nu vrea sa se joace la mize mici cu formatiunea politica pe care o reprezinta.

Victor Ponta afirma ca Pro Romania nu va vota motiunea de cenzura a PSD-ului

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat luni ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura anuntata de PSD impotriva Guvernului PNL. Acesta a explicat ca nu exista niciun motiv pentru a vota motiunea, intrucat aceasta vine impotriva legii privind alegerea primarilor in doua tururi, la care formatiunea vrea sa mai adauge un amendament in plus in ce priveste alegerea presedintilor de Consilii Judetene.

Ponta sustine ca Pro Romania nu va semna o motiune pe tema alegerii primarilor in doua tururi

Parlamentarii Pro Romania nu vor semna o motiune de cenzura pe subiectul alegerii primarilor in doua tururi, ci doar o motiune pe teme sociale sau economice, sustine liderul partidului, Victor Ponta.

DEMISIE bomba in Pro Romania: Partidul a devenit refugiul PSD-istilor trasi pe linie moarta

O noua demisie in Pro Romania. Sefa Registrului Comertului Suceava, Catalina Vartic, anunta ca pleaca din partidul condus de Victor Ponta pentru ca a devenit refugiul PSD-istilor trasi pe linie.

Pro Romania nu va vota Motiunea de cenzura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiuni.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )