Libnet.ro
UNICEF

13:30

Contestat in Polonia, iubit in Europa: Cine este Donald TUSK, politicianul care a impresionat intreaga Romanie cu discursul sau de la Ateneu (VIDEO)

B1 B1,
Contestat in Polonia, iubit in Europa: Cine este Donald TUSK, politicianul care a impresionat intreaga Romanie cu discursul sau de la Ateneu (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a impresionat toata Romania cu un discurs impecabil, sustinut intr-o romana perfecta, la evenimentul ce a marcat preluarea de catre Romania a. continuă pe B1

Gata cu misterul: S-a aflat si cine este creierul din spatele discursului istoric sustinut de Tusk la Ateneu (VIDEO)

Acum ca s-a aflat cine este romanul care a tradus discursul istoric sustinut de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, la Ateneul Roman, a fost dezvaluit publicitatii si creierul momentului.

Seara la Ateneu. Cu ce ramnem dupa discursul lui Donald Tusk

Donald Tusk este un om politic viu, autentic, iar cei care ii cunosc stilul isi dau seama ca discursul de aseara a fost unul gandit cu propria minte si scris cu propria mana. Niciun scriitor de discursuri nu ar fi putut sti ca primul autoturism din familia lui Tusk a fost o Dacie sau ca socrul fiului sau conduce acum tot o Dacie. Dar, chiar si pentru cei care il cunosc deja de mult timp pe politicianul Donald Tusk, succesul discursului de joi a fost o surpriza placuta.

El este romanul care a tradus discursul lui Donald Tusk

Dan Marasescu, seful unitatii de limba romana a traducatorilor de la Consiliul Uniunii Europene, a tradus discursul citit in limba romana de Donald Tusk, presedintele Consiliului European, joi seara pe.

Romnul care i-a tradus discursul lui Donald Tusk: N-a avut nici macar o zi la dispozitie sa nvete sa-l citeasca. Daca avea mai mult, lumea ar fi crezut ca stie romneste

Cel care a tradus in romaneste discursul presedintelui Consiliului European Donald Tusk este Dan Marasescu, seful Unitatii de Traducere in Limba Romana de la Consiliul Uniunii Europene. intr-un interviu pentru HotNews. ro, traducatorul a spus ca a lucrat la discursul presedintelui Donald Tusk cu o zi inainte ca acesta sa-l rosteasca la Ateneul Roman si ca acesta a avut numai cateva ore la dispozitie ca sa invete sa-l citeasca.

Discursul domnului Donald Tusk, la Ateneu

Domnul Donald Tusk este a doua personalitate poloneza, dupa papa Ioan Paul al II-lea, care tine o cuvantare in limba romana in timpul unui act solemn. Discursul Domniei Sale nu s-a adresat doar audientei din incinta Ateneului, ci intregii natiuni romane care l-a aplaudat pe retelele sociale.

Viralul ZILEI! Donald Tusk: M**e PSD - Declaratia care a starnit amuzamentul internautilor (VIDEO)

Discursul impresionat in limba romana al presedintelui Consiliului UE, Donald Tusk, de la Ateneu, le-a starnit internautilor imaginatia. intr-un filmulet viral in mediul online, Donald Tusk spune celebra.

Donald TUSK, discursuri la indigo!? iN ROMANA: Sa aparati statul de drept cum a aparat DUCKADAM cele patru penalty-uri! / iN BULGARA: Sa fiti eficienti precum a fost STOICIKOV la Cupa Mondiala! (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut momentul serii joi, la Ateneul Roman, acolo unde a fost marcata oficial preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. intr-o romana.

Helmuth Duckadam, dupa ce Donald Tusk l-a laudat: Nu am visat vreodata ca numele meu sa fie mentionat de Presedintele Consiliului European

Donald Tusk, Presedintele Consiliului European, a avut, joi seara, un discurs integral in limba romana, cu ocazia preluarii Romaniei a presedintiei Consiliului UE. Printre altele, Tusk si-a adus aminte de penaltiurile aparate de Helmuth Duckadam in 1986, atunci cand Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni. Replica fostului mare portar nu s-a lasat prea mult asteptata, Duckadam fiind mandru ca lumea si-a adus aminte de perfomanta reusita la Sevilla, intr-o noapte de mai. Nu am visat vreodata ca numele meu sa fie mentionat de Presedintele Consiliului European.

Discurs Donald Tusk. Prima masina a familiei mele a fost Dacia 1300

Discurs Donald Tusk. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a exprimat joi seara increderea ca Romania va interpreta cu energie si intelepciune o adevarata Rapsodie romana in timpul celor.

Discurs Donald Tusk, discurs memorabil in limba romana, la Ateneu. Versuri din Nichita Stanescu, omagiu pentru Helmuth Duckadam

Discurs Donald Tusk. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a exprimat joi seara increderea ca Romania va interpreta cu energie si intelepciune o adevarata Rapsodie romana in timpul celor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )