Libnet.ro
UNICEF

07:30

Carmen Dan, despre mitingul de la Ateneu: Vom lua toate masurile, mpreuna cu SPP / Nu vreau sa ntelegeti ca asta nseamna o confruntare cu protestatarii

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, despre mitingul de la Ateneu: Vom lua toate masurile, mpreuna cu SPP / Nu vreau sa ntelegeti ca asta nseamna o confruntare cu protestatarii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca au fost luate toate masurile, iar ministerul va colabora cu Serviciul de Protectie si Paza pentru mitingul anuntat pentru joi seara la Ateneul Roman, unde va avea loc ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Nu vreau sa intelegeti ca asta inseamna o confruntare cu protestatarii. Vrem doar ca acest eveniment foarte important sa se desfasoare fara incidente, a afirmat Dan. continuă pe Hotnews

CARMEN DAN DESPRE IOHANNIS: Actiunea dumneavoastra indreptata impotriva PSD afecteaza politistii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ieri ca actiunea presedintelui Iohannis indreptata impotriva PSD afecteaza politistii.

Cum se pregateste MAI pentru protestul de la Ateneu. Anuntul lui Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca s-au luat toate masurile care se impun pentru pastrarea ordinii publice la mitingul anuntat joi de patru organizatii civice, la Ateneul Roman. Ministerul va colabora cu Serviciul de Protectie si Paza - institutia responsabila de masurile de securitate, a mai spus Dan.

Iohannis saboteaza Guvernul: Cum argumenteaza Carmen Dan aceasta idee a PSD

Nu trece o zi, fara ca presedintele Romaniei sa se bucure de o noua contestatie a unei decizii la Curtea Constitutionala. Cu toate acestea, Carmen Dan considera ca Iohannis saboteaza Guvernul. Ministrul Afacerilor Interne a Romaniei nu a mai facut valuri in ultimele luni, dupa ce a iesit la iveala ca a fost partial responsabila [] .

Marian Godina o ironizeaza pe Carmen Dan, dupa ce aceasta l-a atacat pe Klaus Iohannis: Eu cred ca e decat vina dumneavoastra

Marian Godina a criticat-o si a ironizat-o pe Carmen Dan, dupa ce aceasta din urma l-a atacat pe Klaus Iohannis pe Facebook, spunand despre presedinte ca a trimis la CCR legea care le da mai multe puteri politistilor din disperare.

Carmen Dan, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Sunt dispusa sa ma lupt cu oricine pentru a putea reforma Ministerul de Interne

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si.

Revolta politistilor impotriva lui Carmen Dan: Doamna ministru, ne credeti tampiti?!

Reprezentantii politistilor din Craiova o acuza pe Carmen Dan ca se foloseste de moartea unui coleg pentru a-si face campanie. Asta dupa ce ministrul de Interne l-a acuzat pe presedintele tarii ca a trimis la.

Revolta politistilor impotriva lui Carmen Dan, careia i-au facut public salariul. Doamna ministru, ne credeti tampiti?!

Reprezentantii politistilor din Craiova isi acuza sefa ca se foloseste de numele lor si de moartea unui coleg pentru a-si face campanie. Scandalul a izbucnit dupa ce Carmen Dan l-a acuzat pe presedintele tarii ca a trimis legea care permite politistilor folosirea dispozitivelor cu electrosocuri pe masa CCR.

Carmen Dan asteapta opinie de la MJ pentru declasificarea documentelor privind protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus miercuri seara ca documentele ce vizeaza protestul din 10 august sunt in curs de declasificare partiala, insa este asteptat in acest sens si un punct de vedere de la Ministerul Justitiei, potrivit Mediafax.

Carmen Dan, noi ATACURI la adresa presedintelui: Observ o insistenta a presedintelui de a sabota absolut orice actiune a Guvernului

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat in cadrul unei emisiuni difuzate la Romania TV, miercuri, ca a observat o insistenta a presedintelui Klaus Iohannis in a sabota orice actiune a Guvernului,.

Carmen Dan: Observ o insistenta a presedintelui de a sabota absolut orice actiune a Guvernului

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, ca a observat o insistenta a presedintelui Klaus Iohannis in a sabota orice actiune a Guvernului, punctand, in context, faptul ca seful.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )