Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecaterina Andronescu, despre Summit: Nu e asa o nenorocire daca participa si premierul

Hotnews Hotnews,
 Ecaterina Andronescu, despre Summit: Nu e asa o nenorocire daca participa si premierul

Ecaterina Andronescu a declarat ca nu i se pare asa o nenorocire daca premierul participa la Summitul de la Sibiu, precizand ca atunci cand a avut loc la Ateneul Roman evenimentul care a marcat preluarea Presedintiei Consiliului UE de catre Romania, presedintele Klaus Iohannis a fost invitat, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu spune ca scolile ar putea fi inchise din cauza vremii: Sa punem copiii sub risc e inacceptabil

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat duminica seara, la Digi24, ca exista posibilitatea ca, in urmatoarele zile, unele scoli sa fie inchise din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile anuntate, subliniind ca decizia este a autoritatilor locale si a directorilor unitatilor de invatamant.

Ecaterina Andronescu nu a ajuns la un eveniment din cauza traficului dintre Suceava si Bucuresti

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, nu a mai ajuns la un eveniment din Bucuresti, programat de minister, din cauza traficului dintre Suceava, unde a fost sambata, si Bucuresti. O spune chiar consilierul sau, Radu Szekely, intr-o postare video pe Facebook, potrivit Mediafax.

Ecaterina Andronescu: Nu prelungim vacanta elevilor pentru a-i multumi pe cei din turism

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, la Suceava, ca nu intentioneaza sa prelungeasca vacanta de vara a elevilor dupa data de 9 septembrie, in urma demersului hotelierilor de pe Litoral.

Ecaterina Andronescu, declaratii in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa isi omoare prietena

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, la Suceava, ca probabil ar fi trebuit sa se dea un ordin de restrictie provizoriu in cazul elevei din Ploiesti care ar fi incercat sa-si omoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )