Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis, intrebat daca Rares Bogdan intervenea la el pentru Vanghelie: Asta a fost gluma din aceasta seara

B1 B1,
Klaus Iohannis, intrebat daca Rares Bogdan intervenea la el pentru Vanghelie: Asta a fost gluma din aceasta seara

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri seara, la Ateneul Roman, daca realizatorul TV Rares Bogdan a intervenit la el in favoarea lui MarianVanghelie, asa cum a afirmat primarul Sectorului 5. continuă pe B1

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania, scrisoare catre Klaus Iohannis: Cluburile sportive se folosesc de Legea insolventei pentru a se eschiva de la aplicarea sanctiunilor sportive

Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania a trimis azi o scrisoare catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in care il roaga sa ia masurile care se impun in ceea ce priveste cazurile.

Deputatul Bogdan Diaconu, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis:Va solicit retragerea de urgenta a decoratiei detinute de Laszlo Tokes

Deputatul independent Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cerut sa ii retraga decoratia lui Laszlo Tokes.

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii Avram Iancu. Care sunt motivele invocate de presedinte

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului Legea pentru conferirea titlului de Erou al Natiunii Romane lui Avram Iancu, pentru viata inchinata si jertfita spre propasirea neamului romanesc si a cerut reexaminarea acesteia deoare se creeaza un conflict intre Administratia Prezidentila si Parlament.

Porosenko: Am stabilit cu Klaus Iohannis acordarea de tratament medical pentru militarii ucraineni

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko a declarat, marti, la Kiev, in cadrul declaratiei de presa comune sustinuta cu Klaus Iohannis, ca in urma discutiilor s-a stabilit acordarea de tratament medical de.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania e favorabila mentinerii regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei / Petro Poroshenko: Romania va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti, 11 state UE ne vand armament defensiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Kiev, intr-o conferinta comuna de presa cu omologul sau Petro Poroshenko, ca Romania se pronunta pentru mentinerea regimului de sanctiuni europene impotriva Rusiei pana la aplicarea integrala a acordurilor de la Minsk. Petro Poroshenko a precizat ca Romania, la fel ca si Germania, va oferi ajutor medical pentru soldatii ucraineni raniti in conflictul cu trupele separatiste. De mentionat ca Porosenko a ascultat declaratia lui Iohannis fara traducere, iar la finalul conferintei a spus Multumesc, la revedere in limba romana.

Klaus Iohannis, vizita de o zi la Kiev pe fondul acordului fragil de incetare a focului in estul devastat de luptele cu separatistii: Doresc sa afirm sprijinul nostru constant pentru Ucraina si parcursul sau european

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita de o zi in Ucraina, pe fondul acordului fragil de incetare a focului convenit intre guvern si trupele separatiste din est, sustinute de Rusia. Doresc sa afirm.

Avram Iancu, motiv de scandal intre Klaus Iohannis si Crin Antonescu

Avram Iancu a devenit motiv de scandal intre Klaus Iohannis si Crin Antonescu. Antonescu a propuns ca Avram Iancu sa fie declarat erou national. Seful statului a trimis insa spre reexaminare Legea pentru.

Klaus Iohannis: Romania va impartasi Ucrainei expertiza si experienta din procesul de aderare la UE si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Kiev, ca Romania isi doreste sa fie un partener al Ucrainei si sa impartaseasca experienta si expertiza acumulata in procesul de pregatire pentru .

Presedintele Klaus Iohannis, in Ucraina: A salutat Garda de onoare in limba ucraineana

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput, marti, vizita oficiala in Ucraina, acolo unde a fost primit la Administratia Prezidentiala a Ucrainei de presedintele Petro Porosenko. Iohannis a salutat Garda de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )