Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Secretul discursurilor lui Donald Tusk: cum a impresionat polonezul tarile UE prin vorbe

Adevărul Adevărul,
VIDEO Secretul discursurilor lui Donald Tusk: cum a impresionat polonezul tarile UE prin vorbe

Presedintele Consiliului European Donald Tusk a impresionat cu discursul pe care l-a rostit in limba romana la ceremonia de marcare a preluarii presedintiei romane a Consiliului UE, pe scena Ateneului Roman. continuă pe Adevărul

Donald Tusk, discurs IMPRESIONAT in limba romana: Fac apel la romani sa apere libertatea, integritatea si statul de drept cum a aparat Helmuth Dukadam cele patru penalty-uri (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a sustinut intr-o limba romana perfecta discursul de la ceremonia prin care Romania a preluat oficial presedintia Consiliului Uniunii Europene. in.

Europarlamentarul Cristian Preda i-a multumit in limba poloneza lui Donald Tusk pentru discursul care a impresionat Romania

Europarlamentarul Cristian Preda a tinut sa-i multumeasca in limba poloneza presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru discursul de la ceremonia de deschidere a presedintiei Consiliului UE, care a avut loc la Ateneu. Preda a mai sustinut ca nu a fost invitat la eveniment.

Contestat in Polonia, iubit in Europa: Cine este Donald TUSK, politicianul care a impresionat intreaga Romanie cu discursul sau de la Ateneu (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a impresionat toata Romania cu un discurs impecabil, sustinut intr-o romana perfecta, la evenimentul ce a marcat preluarea de catre Romania a.

Viralul ZILEI! Donald Tusk: M**e PSD - Declaratia care a starnit amuzamentul internautilor (VIDEO)

Discursul impresionat in limba romana al presedintelui Consiliului UE, Donald Tusk, de la Ateneu, le-a starnit internautilor imaginatia. intr-un filmulet viral in mediul online, Donald Tusk spune celebra.

Ce spune un specialist despre discursul in limba romana a lui Donald Tusk de la Ateneul Roman

Discursul presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, de la Ateneul Roman a impresionat pe toata lumea si a starnit un val urias de reactii. Nu doar pentru a fost rostit in limba romana, ci si pentru.

VIDEO Discursul integral n limba romna al presedintelui Consiliului European, Donald Tusk

Donald Tusk a mentionat, joi seara, marii sportivi ai Romaniei, la ceremonia de deschidere a presedintiei Consiliului UE, cerandu-le romanilor sa apere valorile democratice asa cum fostul portar al Stelei Helmuth Duckadam a aparat cele patru penalty-uri in 1986, la Sevilla.

Donald TUSK, discursuri la indigo!? iN ROMANA: Sa aparati statul de drept cum a aparat DUCKADAM cele patru penalty-uri! / iN BULGARA: Sa fiti eficienti precum a fost STOICIKOV la Cupa Mondiala! (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut momentul serii joi, la Ateneul Roman, acolo unde a fost marcata oficial preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. intr-o romana.

Donald Tusk, discurs IMPRESIONANT in limba romana: Fac apel la romani sa apere libertatea, integritatea si statul de drept cum a aparat Helmuth Dukadam cele patru penalty-uri (VIDEO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si-a sustinut intr-o limba romana perfecta discursul de la ceremonia prin care Romania a preluat oficial presedintia Consiliului Uniunii Europene. in.

Seara la Ateneu. Cu ce ramnem dupa discursul lui Donald Tusk

Donald Tusk este un om politic viu, autentic, iar cei care ii cunosc stilul isi dau seama ca discursul de aseara a fost unul gandit cu propria minte si scris cu propria mana. Niciun scriitor de discursuri nu ar fi putut sti ca primul autoturism din familia lui Tusk a fost o Dacie sau ca socrul fiului sau conduce acum tot o Dacie. Dar, chiar si pentru cei care il cunosc deja de mult timp pe politicianul Donald Tusk, succesul discursului de joi a fost o surpriza placuta.

Romnul care i-a tradus discursul lui Donald Tusk: N-a avut nici macar o zi la dispozitie sa nvete sa-l citeasca. Daca avea mai mult, lumea ar fi crezut ca stie romneste

Cel care a tradus in romaneste discursul presedintelui Consiliului European Donald Tusk este Dan Marasescu, seful Unitatii de Traducere in Limba Romana de la Consiliul Uniunii Europene. intr-un interviu pentru HotNews. ro, traducatorul a spus ca a lucrat la discursul presedintelui Donald Tusk cu o zi inainte ca acesta sa-l rosteasca la Ateneul Roman si ca acesta a avut numai cateva ore la dispozitie ca sa invete sa-l citeasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )