Libnet.ro
UNICEF

10:00

Claudiu Manda: Elena Udrea a prezentat in fata Comisiei pentru controlul SRI nume de persoane din media care au relatii apropiate cu SRI

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Manda: Elena Udrea a prezentat in fata Comisiei pentru controlul SRI nume de persoane din media care au relatii apropiate cu SRI

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat ca Elena Udrea, care a fost audiata joi, i-a prezentat nume de persoane din media care au relatii apropiate cu SRI sau care au fost finantate de oameni de afaceri ca urmare a unor legaturi sau apropieri cu serviciul secret. continuă pe Hotnews

Dezvaluirile facute de Elena Udrea in fata Comisiei de Control SRI

Claudiu Manda, presedinte al Comisiei SRI, a declarat joi ca Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, a vorbit in fata comisiei despre intalnirile la care participau oameni din Serviciu,.

Elena Udrea, in fata Comisiei: Stiam personal de la Coldea si Maior ca Dan Voiculescu urma sa fie condamnat la zece ani-VIDEO

Intr-o interventie telefonica la emisiunea 100 de minute de la Antena 3, Claudiu Manda, presedinte al Comisiei SRIa dat detalii socante despre audierea Elenei Udrea care a avut loc.

Claudiu Manda: Udrea a spus ca Laura Codruta Kovesi era foarte utila la alegerile din 2009-VIDEO

Elena Udrea a vorbit in fata Comisiei si despre inscaunarea Laurei Codruta Kovesi la DNA. Doamna Udrea a confirmat ca domnul Basescu ar fi dorit-o acolo dar a mai spus ca dintre cei care erau.

Elena Udrea urmeaza sa fie audiata joi in Comisia parlamentara de control al SRI

Comisia parlamentara de control al SRI urmeaza sa o audieze, joi, pe Elena Udrea, dupa ce miercuri a fost din nou in fata comisiei fostul angajat al Serviciului Daniel Dragomir. Conform presedintelui comisiei, Claudiu Manda, saptamana viitoare va fi audiat si Traian Basescu.

Daniel Dragomir, audiat, miercuri, in Comisia SRI. Elena Udrea a fost invitata joi

Presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat ca audierile in comisie vor fi reluate, miercuri, cu a treia audiere a fostului locotenent-colonel SRI, Daniel Dragomir, fiind chemat si fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura.

Elena Udrea, dezvaluiri in comisia de control SRI: Cum actiona sistemul paralel pentru eliminarea celor incomozi (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat, joi, in fata comisiei parlamentara de control a SRI pentru a da declaratii in contextul dezvaluirilor facute de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, despre statul.

Claudiu Manda: Vrem sa aflam de cate ori s-a dus Kovesi la SRI in 2014- VIDEO

Claudiu Manda a declarat ca Dragomir a vorbit in fata Comisiei despre culoarele din Justitie unde a facut referire la anumite momentesi probe in ceea ce priveste implicareaSRI.

Presedintele Comisiei de control, Claudiu Manda, dezvaluie ce raspuns a primit de la SRI in cazul Oprea, desi acest raspuns era clasificat

Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI este nemutumita de raspunsul primit de la SRI in cazul Sufrageria, a declarat marti presedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda.

Victor Ponta va trebui sa dea explicatii in fata comisiei de control al SRI: A fost indicat numele domniei sale

Presedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri ca exista intentia ca fostul premier Victor Ponta sa fie chemat la audieri, in.

Lovitura pentru sefa DNA. Claudiu Manda: Vrem sa aflam cate vizite a facut Kovesi la SRI in afara programului(VIDEO)

Presedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri, la finalul unei audieri a fostului ofiter SRI, Daniel Dragomir, ca se vor cere.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )