Libnet.ro
UNICEF

06:45

Elena Udrea, INVIDIOASA pe Vuitton-ul lui Coldea: Na, ca femeie vad

B1 B1,
Elena Udrea, INVIDIOASA pe Vuitton-ul lui Coldea: Na, ca femeie vad

Audiata la Comisia SRI condusa de Claudiu Manda, prietenul Olgutei Vasilescu, Elena Udrea s-a gandit ca ar fi un moment propice pentru a-si explica una din frustrarile majore ale carierei vis-a-vis de. continuă pe B1

Elena Udrea, invidioasa pe Vuitton-ul lui Coldea: Na, ca femeie vad

Audiata la Comisia SRI condusa de Claudiu Manda, prietenul Olgutei Vasilescu, Elena Udrea s-a gandit ca ar fi un moment propice pentru a-si explica una din frustrarile majore ale carierei vis-a-vis de.

Udrea, usor invidioasa pe Coldea: Na, ca femeie vad, se imbraca in Vuitton

Elena Udrea a declarat joi, in cadrul audierii sale in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca fostii sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea, si-au urmarit propriile interese cand se aflau in fruntea serviciului secret, dovada fiind averile acestora, locurile unde isi petreceau vacantele si faptul ca se imbracau in Vuitton.

Elena Udrea, despre Florian Coldea: Se imbraca - na, ca femeie, vad - in Vuiton

Elena Udrea a declarat joi, in cadrul audierii sale in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca fostii sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea, si-au urmarit propriile interese cand se aflau in fruntea serviciului secret, dovada fiind averile acestora, locurile unde isi petreceau vacantele si faptul ca se imbracau in Vuitton, scrie news. ro.

Elena Udrea, in Comisia de ancheta: Gabriel Oprea era de partea noastra si colabora cu Maior si Coldea

Elena Udrea a declarat in Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale ca Gabriel Oprea era de partea PDL, dar si a lui George Maior si Florian Coldea. Interesul Sistemului era sa sustina.

Incident pe aeroport! Elena Udrea, data jos din avion

Probleme pe aeroport pentru Elena Udrea. Fosta deputata a fost data jos din avionul care se indrepta spre Timisoara. Fostul ministru al Turismului a povestit incidentul pe pagina sa de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )