Libnet.ro
UNICEF

05:45

Elena Udrea, audiata la DNA in dosarul Hidroelectrica

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, audiata la DNA in dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea este asteptata vineri la sediul DNA, unde a fost citata pentru audieri in dosarul Hidroelectrica. Udrea, fost ministru al Turismului, este acuzata ca ar fi luat cinci milioane de dolari s. continuă pe Antena3

Elena Udrea, audiata la DNA in dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea a ajuns, in aceasta dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), unde va fi audiata in dosarul Hidroelectrica.

Elena Udrea, audiata la DNA

Elena Udrea s-a prezentat vineri la sediul DNA pentru a fi audiata de procurorii anticoruptie in urma plangerii formulate de Bogdan Buzaianu, potrivit Antena3.

Elena Udrea, la DNA in dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea este asteptata vineri la sediul DNA, unde a fost citata pentru audieri in dosarul Hidroelectrica. Udrea, fost ministru al Turismului, este acuzata ca ar fi luat cinci milioane de dolari s.

Elena Udrea, la un pas sa scape de dosarul Hidroelectrica

Elena Udrea este asteptata vineri la sediul DNA, unde a fost citata pentru audieri in dosarul Hidroelectrica. Udrea, fost ministru al Turismului, este acuzata ca ar fi luat cinci milioane de dolari s.

Elena Udrea a fost audiata la DNA

Elena Udrea s-a prezentat vineri la sediul DNA ea precizand ca a fost chemata intr-un dosar mai vechi privind Hidroelectrica si de care se ocupa procurorul Mihaiela Moraru Iorga revocat din DNA.

Elena Udrea, audiata in Comisia de Control a SRI

Comisia parlamentarade control al SRI urmeazasa o audieze, joi, la ora 14:00, pe Elena Udrea, dupa ce miercuri a fost din nou in fata comisiei fostul angajat al Serviciului Daniel.

Elena Udrea va fi audiata joi in Comisia SRI. Se pregateste Traian Basescu

Comisia parlamentara de control asupra SRI o va audia, joi, pe Elena Udrea, dupa ce miercuri il audiase, din nou, pe fostul ofiter SRI Daniel Dragomir.

Fostul ministru al Educatiei, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, audiata la DNA in dosarul bazei Cutezatorii

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a ajuns, miercuri dimineata la DNA, unde este audiata ca martor in dosarul privind schimbarea destinatiei, in mod ilegal, a bazei sportive Cutezatorii. in dosar sunt cercetati si Mihnea Costoiu si Dinu Pescariu, prejudiciul fiind estimat la 93. 200 euro.

Elena Udrea, intrebata de un jurnalist daca are ceva de impartasit in legatura cu campania metoo: Nu stiu campania aceasta, nu ma uit pe Facebook

Elena Udrea a fost intrebata vineri, in fata sediului DNA, de un jurnalist daca stie campania metoo de pe retelele de socializare si daca ar avea ceva de impartasit. Nu stiu campania aceasta, nu ma uit pe Facebook, a raspuns Udrea. Elena Udrea este audiata, vineri, la DNA, ea precizand ca a fost chemata intr-un dosar mai vechi privind Hidroelectrica.

DNA a restrans acuzatiile in cazul Elenei Udrea, in dosarul Hidroelectrica

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a scapat de o parte dintre acuzatiile aduse impotriva sa in dosarul Hidroelectrica, au anuntat avocatii acesteia. Elena Udrea a aflat vineri de decizia luata de catre DNA, dupa ce anterior fusese chemata la audieri. Mai mult, fostul ministru a scapat si de masurile preventive.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )