Libnet.ro
UNICEF

10:46

Liviu Dragnea va fi audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea va fi audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, astazi de dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru audieri in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea va fi audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE ora 11:45 Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a transmis prin avocatul sau un document prin care anunta instanta ca a platit prejudiciul de peste 108. 000 lei in dosarul care este judecata de abuz in serviciu, alaturi de liderul PSD si de fosti angajati din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. de asemenea, aceasta cere incetarea procesului in cazul sau. --------------- Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, astazi de dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru audieri in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a ajuns la instanta suprema, unde va fi audiat in procesul in care este judecat alaturi de fosta sa sotie. Zeci de jandarmi, mobilizati la sediul Inaltei Curti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, anunta News. ro. La sediul ICCJ s-au adunat mai multi contestatari ai liderului PSD, dar au fost mobilizati si zeci de jandarmi.

UPDATE Liviu Dragnea se afla de peste doua ore la instanta suprema, unde este audiat in procesul in care este judecat alaturi de fosta sa sotie. Zeci de jandarmi, mobilizati la Inalta Curte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, anunta News. ro. La sediul ICCJ s-au adunat mai multi contestatari ai liderului PSD, dar au fost mobilizati si zeci de jandarmi. UPDATE: Dragnea se afla de peste doua ore in sediul instantei supreme.

Liviu Dragnea a ajuns la Instanta Suprema, unde va fi audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu. La sediul ICCJ au fost mobilizati zeci de jandarmi

Liviu Dragnea si Gabriel Oprea s-ar putea intalni in scurt timp pe holurile Instantei Supreme in plin scandal cu acuzatii dure intre cei doi. Oprea are termen in dosarul limuzinei de lux cumparate pentru.

Liviu Dragnea este audiat in procesul in care este judecat pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 16:20 Dragnea, in instanta: incerc sa inteleg de ce am fost trimis in judecata fara nicio proba, ci doar in baza unor barfe spuse la un sprit. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, ast, la instanta suprema, unde a fost audiat in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si protectia Copilului DGASPC) Telorman, in care este acuzat ca ar fi intervenit pentru angajarea la DGASPC si mentinerea in functie a doua angajate care lucrau de fapt la PSD, ca fostul director executiv al Directiei Floarea Alesu, dar nici altcineva, nu l-a informat niciodata ca cele doua angajate nu ar merge la serviciu si ca ar incasa salariul fara sa munceasca. ------------- *ACTUALIZARE 15:03 DRAGNEA: Resping categoric toate acuzatiile, ma consider nevinovat --------------- *ACTUALIZARE 13:24 Martor in dosarul lui Dragnea: Domnul Dragnea mi-a propus colaborarea cu PSD si tot el mi-a spus ca voi fi angajata temporar la DGASPC, pentru ca la PSD nu eram platita --------------- *ACTUALIZARE 11:45 Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a transmis prin avocatul sau un document prin care anunta instanta ca a platit prejudiciul de peste 108. 000 lei in dosarul care este judecata de abuz in serviciu, alaturi de liderul PSD si de fosti angajati din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. De asemenea, aceasta cere incetarea procesului in cazul sau. --------------- Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, astazi de dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru audieri in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman.

UPDATE Liviu Dragnea a iesit dupa 3 ore de la instanta suprema, unde a fost audiat in procesul angajarilor fictive. Dragnea a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor: Ma lasati sa raspund la intrebari in instanta?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, anunta News. ro. La sediul ICCJ s-au adunat mai multi contestatari ai liderului PSD, dar au fost mobilizati si zeci de jandarmi. UPDATE Ora 13:10): Liviu Dragnea a parasit sediul instantei supreme dupa 3 ore. El a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, spunand: Ma lasati sa raspund la intrebari in fata instantei?.

UPDATE Liviu Dragnea este audiat de la 10 dimineata in procesul angajarilor fictive. Dragnea a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor: Ma lasati sa raspund la intrebari in instanta?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, anunta News. ro. La sediul ICCJ s-au adunat mai multi contestatari ai liderului PSD, dar au fost mobilizati si zeci de jandarmi. UPDATE Ora 13:10): Liviu Dragnea a iesit din sediul instantei supreme dupa 3 ore, intr-o pauza de audieri. El a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, spunand: Ma lasati sa raspund la intrebari in fata instantei? Ulterior, audierea liderului PSD s-a reluat.

ZIUA Z pentru LIviu Dragnea: Liderul PSD va fi AUDIAT in dosarul in care este judecat pentru instigare la ABUZ in serviciu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, miercuri, procesele in care sunt trimisi in judecata presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintele Senatului, Calin Popescu.

Purtatorul de cuvant al PNL: Jandarmeria este folosita pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de ziaristi la procesul de la ICCJ. Este inacceptabil iar ministra de Interne a lui Liviu Dragnea trebuie sa raspunda

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a scris miercuri, peFacebook,ca Jandarmeria este folosita pentru a-l apara pe Liviu Dragnea de ziaristi in procesul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar acest lucru este inacceptabil. De asemenea, acesta ii cere explicatii ministrului de Interne, Carmen Dan.

Rasturnare de situatie in dosarul DGASPC Teleorman in care este implicat Liviu Dragnea. Judecatorii de la ICCJ au acceptat cererea Bombonicai Prodana de incetare a procesului

Liviu Dragnea si Gabriel Oprea s-ar putea intalni in scurt timp pe holurile Instantei Supreme in plin scandal cu acuzatii dure intre cei doi. Oprea are termen in dosarul limuzinei de lux cumparate pentru.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1903 seconds )