Libnet.ro
UNICEF

10:30

Speranta Cliseru: V-as ruga sa reactualizati Legea adunarilor publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Speranta Cliseru: V-as ruga sa reactualizati Legea adunarilor publice

Cliseru: Nu au fost decat solicitari de a semna, nu mi s-a spus de ce Prefectul Capitalei Speranta Cliseru, a declarat astazi la audierea din Comisia de aparare din Senat, ca este o diferenta mare intre a aproba, la cererea Jandarmeriei, o interventie si a o dispune, in scris, iar in cazul violentelor din 10 august s-a creat o confuzie. ----- Prefectul Capitalei Speranta Cliseru, le-a solicitat astazi membrilor Comisiei pentru aparare din Senat sa reactualizeze de urgenta Legea adunarilor publice, pentru ca aceasta nu mai corespunde situatiilor din prezent. continuă pe Ziarul Bursa

Speranta Cliseru: V-as ruga sa reactualizati Legea adunarilor publice

Cliseru: Nu au fost decat solicitari de a semna, nu mi s-a spus de ce Prefectul Capitalei Speranta Cliseru, a declarat astazi la audierea din Comisia de aparare din Senat, ca este o diferenta mare intre a aproba, la cererea Jandarmeriei, o interventie si a o dispune, in scris, iar in cazul violentelor din 10 august s-a creat o confuzie. ----- Prefectul Capitalei Speranta Cliseru, le-a solicitat astazi membrilor Comisiei pentru aparare din Senat sa reactualizeze de urgenta Legea adunarilor publice, pentru ca aceasta nu mai corespunde situatiilor din prezent.

Carmen Dan vrea sa modifice Legea adunarilor publice. Raetchi:PSD vrea sa blocheze dreptul la protest. Vor introduce obligativitatea unor autorizatii restrictive

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, dupa audierea in Comisia de aparare din Senat, ca va initia un proiect pentru actualizarea legii adunarilor publice, care este foarte veche si nu mai corespunde nevoilor si realitatii. in replica, deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca intentia PSD este de a bloca dreptul la protest.

VIDEO Speranta Cliseru cere parlamentarilor schimbarea legii adunarilor publice: nu trebuie sa acceptam mitinguri neautorizate/ nainte de 10 august, am avut informari de la structura interna de informatii, nu se anunta ceva spectaculos

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, le-a cerut, marti, parlamentarilor sa schimbe de urgenta legea adunarilor publice, sustinand ca aceasta nu mai corespunde realitatilor actuale si ca nu mai trebuie acceptate mitinguri neautorizate. Senatorii din comisia de aparare au audiat-o Cliseru, in legatura cu protestul din 10 august. La audieri sunt asteptati si ministrul de Interne Carmen Dan, precum si sef din Jandarmerie.

VIDEO Speranta Cliseru cere parlamentarilor schimbarea legii adunarilor publice: Nu trebuie sa acceptam mitinguri neautorizate/ La protestul din august, am aprobat un ordin semnat deja

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, le-a cerut, marti, parlamentarilor sa schimbe de urgenta legea adunarilor publice, sustinand ca aceasta nu mai corespunde realitatilor actuale si ca nu mai trebuie acceptate mitinguri neautorizate. Prefectul a sustinut ca nu ea a semnat ordinul de evacuare, ci doar a aprobat unul semnat deja, mentionand ca de coordonarea misiunii s-a ocupat maiorul Laurentiu Cazan. Senatorii din comisia de aparare au audiat-o Cliseru, in legatura cu protestul din 10 august. La audieri sunt asteptati si ministrul de Interne Carmen Dan, precum si sefi din Jandarmerie.

PSD trece la modificarea Legii Adunarilor Publice / Raspunsul lui Carmen Dan, intrebata daca Jandarmeria ar trebui sa aiba abilitatea de a face anchete (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca este necesara modificarea Legii Adunarilor Publice, dat fiind ca prevederile actuale sunt vechi si depasite de realitate. Social-democrata a precizat ca se va.

Carmen Dan vrea actualizarea Legii adunarilor publice

Ministrul de Interne, Carmen Dan, considera ca este necesara actualizarea Legii 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, astfel incat orice misiune a structurilor statului sa nu mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )