Libnet.ro
UNICEF

23:15

Orban, atac dur la Gabriela Firea: Si-au dat foc la valiza! S-au descalificat! Nu ma asteptam la asemenea mitocanie si badaranie!

Antena3 Antena3,
Orban, atac dur la Gabriela Firea: Si-au dat foc la valiza! S-au descalificat! Nu ma asteptam la asemenea mitocanie si badaranie!

Ludovic Orban a declarat ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a trimis pe Aurelian Badulescu la conferinta de presa a lui Nicusor Dan, special pentru a face scandal. continuă pe Antena3

Orban, dupa disputa Badulescu-Nicusor Dan: Firea l-a trimis acolo ca sa impinga la scandal.S-au descalificat, si-au dat foc la valiza

Premierul Ludovic Orban sustine ca viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost trimis de Gabriela Firea la conferinta lui Nicusor Dan cu scopul de a face scandal. Singurul lor obiectiv e sa le dea la gioale acelora care spun adevarul, a afirmat liderul PNL.

Gabriela Firea, atac la Nelu Tataru cu privire la coordonarea medicala centralizata: Poate ca vrea sa aduca chelneri, picolite, coafeze la conducere

Primarul Capitalei Gabriela Firea este numultumita de decizia ministrului Sanatatii Nelu Tataru, care a anuntat ca intentioneaza sa coordoneze permanent toate spitalele din Romania, asa cum s-a intamplat in perioada pandemiei, desi acestea se afla in subordinea autoritatilor locale.

Teodorovici, atac dur la Guvernul Orban: Urmeaza o criza profunda pentru urmatorii ani

Eugen Teodorovici a lansat, vineri seara, un atac dur la adresa Guvernului Orban, prin intermediul unui mesaj pe Facebook. Fostul ministru al economiei i-a nominalizat in postarea sa pe Ludovic Orban si pe Florin Citu.

Gabriela Firea: Ministerul Sanatatii s-a remarcat prin ordine, unele de neinteles, cum ar fi inchiderea spitalelor

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, nu isi explica insistenta ministrului Sanatatii Nelu Tataru de a prelua spitalele gata modernizate si dotate la standarde europene de catre autoritatile locale din toata tara. Probabil, ministrul Sanatatii mai are niste chelneri si coafeze de angajat ca manageri de spitale. , spune edilul.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu: Gabriela Firea, cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidentiale din 2024 (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, ca cel mai bun candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale din 2024 este actualul primar al Capiotalei, Gabriela Firea.

Ciolacu: Cel mai bun candidat PSD la prezidentiale este, de departe, Gabriela Firea

Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca de departe cel mai bun candidat social-democrat la alegerile prezidentiale este Gabriela Firea.

Gabriela Firea ironizeaza proiectul de testare al ministerului Sanatatii: O improvizatie romaneasca, vor selecta persoane intr-un esantion imaginar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lauda cele doua proiecte de testare initiate la nivelul municipiului Bucuresti si sustine ca, desi i-au fost puse piedici, ministerul Sanatatii a decis sa-i urmeze initiativa, insa nu dupa o formula stiintica.

Gabriela Firea, despre fotografia de la Guvern: Daca nu e pandemie, sa stim si noi

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat ca a observat tendinta mai multor persoane de a se abate de la obligativitatea purtarii mastii in spatiile inchise. Ea le-a sugerat guvernantilor, in legatura cu poza in care cinci ministri incalca legea, sa anunte daca pericolul pandemiei a trecut.

Atac dur al unei judecatoare la adresa politicienilor: intotdeauna au luptat cu coruptii altora, nicidecum cu ai lor

Presedintele Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu lanseaza un atac dur la adresa clasei politice. intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Stoicescu vorbeste despre infinita ipocrizie a politicienilor, despre care spune ca intotdeauna au luptat cu coruptii altora, nicidecum cu ai lor.

Marcel Ciolacu: in acest moment, Gabriela Firea este cel mai bun candidat PSD la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca, in acest moment, Gabriela F.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )