Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela (MAI): Ne dorim ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela (MAI): Ne dorim ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca autoritatile isi doresc ca politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, intr-un timp cat mai scurt. Vestea vine pe. continuă pe B1

Proceduri simplificate pentru inmatricularea si radierea vehiculelor. Marcel Vela (MAI): Cetatenii sa nu mai piarda timpul la cozi, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca va semna un ordin, vineri, prin care vor fi simplicate procedurile pentru inmatricularea si radierea vehiculelor, astfel incat cetatenii sa nu mai fie.

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: Dorim sa dotam echipajele de politie cu aparatura de inregistrare audio-video

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, ca se doreste ca in scurt timp politistii din strada sa fie dotati cu mijloace de inregistrare audio-video, conform g4media.

MARCEL VELA : Toti dealerii, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula autovehiculele noi printr-un document

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca toti dealerii de autoturisme, inclusiv producatorii, vor putea inmatricula direct autovehiculele noilor proprietari printr-un simplu document, conform Agerpres.

Top 10 cele mai piratate filme din lume, in ultima saptamana

In ceea ce priveste activitatea pe site-urile de torrent, in fiecare colt al mapamondului, oamenii au fost foarte activi, pretext pentru acest top 10 cele mai piratate filme din lume. in fiecare.

Lansare online pentru cel mai nou device din seria Galaxy Note

Marile companii producatoare de telefoane inteligente nu au renuntat la proiectele aestui an. Samsung pregateste un nou eveniment Galaxy Unpacked, eveniment la care va fi prezentat cel mai nou device din seria Galaxy Note.

Internele au cumparat mii de bodycamuri pentru politie. Sindicat: Nu vor mai fi dubii legat de sanctiunile date unor deputati cand li se face pofta de shaorma

Ministerul Afacerilor Interne a cumparat 12. 000 de dispozitive audio-video Motorola, tip bodycam militar, pentru politistii din strada. Vor primi astfel de dispozitive politistii de la ordine publica, politia rutiera, politia de frontiera sau imigrari.

Copila de 12 ani disparuta de acasa. Politistii din Braila sunt in alerta si cer ajutorul populatiei!

O copila de 12 ani a disparut de acasa, de la locuinta sa din Braila. Mama fetei a anuntat disparitia acesteia. Fata se numeste Mircea Alexandra-Maria, are 12 ani, iar ultima data cand a fost vazuta purta un tricou gri si blugi albastri.

S-au scumpit toate! Romanii vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunare la cumparaturi!

Scumpirile au continuat si in luna iunie, anunta Institutul National de Statistica. Cele mai mari cresteri de preturi au fost la alimente si la preturi de igiena. Rata de inflatie a urcat la 2,6 %, de la 2.

Cel mai performant computer din lume ne recomanda cum sa ne ferim de virus

Oamenii de stiinta pun accentul pe raspandirea din ce in ce mai mare al noului coronavirus pe cale aeriana. Astfel, unde in alta parte, decat in Japonia, cel mai puternic supercomputer ne.

Cel mai mare contract din istoria sportului, semnat in plina pandemie

Sportul este in criza din cauza problemelor sanitare, dar in continuare sunt cheltuite sume astronomice pentru plata unor vedete.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )