Libnet.ro
UNICEF

07:46

Saptamana debuteaza cu o sedinta CNSU. Oficialii actualizeaza lista tarilor din zona verde si cea galbena, dar ar putea stabili si alte masuri in lupta cu pandemia de COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Saptamana debuteaza cu o sedinta CNSU. Oficialii actualizeaza lista tarilor din zona verde si cea galbena, dar ar putea stabili si alte masuri in lupta cu pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta se reuneste intr-o sedinta, luni, in care oficialii romani vor actualiza lista tarilor din asa-zisele zone verde si galbena. Tot atunci, autoritatile ar. continuă pe B1

Lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu a fost actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, astazi, lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu, fiind introduse 22 de noi state.

Lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu a fost actualizata. Care sunt cele 22 de noi state introduse

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, luni, lista tarilor pentru care nu se recomanda izolarea la domiciliu, fiind introduse 22 de noi state. Cu toate aceste state poate fi reluat traficul aerian, incepand de marti.

Guvernul a actualizat lista tarilor in care putem calatori fara carantina si izolare

Guvernul Romaniei a actualizat lista tarilor pentru care nu se aplica recomandarea de instituire a m.

A fost actualizata lista tarilor pentru care se renunta la izolare si carantina la sosirea in Romania: Anuntul Comitetulul National pentru Situatii de Urgenta

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, luni, o noua lista a tarilor exceptat de la masura izolarii sau carantinei, in contextul pandemiei de coronavirus. Este vorba despre 32 de state membre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )