Libnet.ro
UNICEF

18:30

Turcan: Organizarea alegerilor ar trebui sa reprezinte o prioritate si sa evaluam pericolul organizarii alegerilor sub impactul sanatatii publice a oamenilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcan: Organizarea alegerilor ar trebui sa reprezinte o prioritate si sa evaluam pericolul organizarii alegerilor sub impactul sanatatii publice a oamenilor

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca organizarea alegerilor ar trebui sa reprezinte o prioritate si autoritatile evalueaza pericolul organizarii scrutinului si impactul asupra sanatatii publice. Turcan a precizat ca datele si precedentele arata ca pot fi organizate alegerile. Nu veti avea nicio surpriza neplacuta din partea noastra sa ne vedeti cramponandu-ne de organizarea unor alegeri, care sunt necesare, punand in pericol sanatatea publica, a punctat insa Turcan. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: Organizarea alegerilor ar trebui sa reprezinte o prioritate

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca organizarea alegerilor ar trebui sa reprezinte o prioritate si autoritatile evalueaza pericolul organizarii scrutinului si impactul asupra sanatatii publice. Turcan a precizat ca datele si precedentele arata ca pot fi organizate alegerile. Nu veti avea nicio surpriza neplacuta din partea noastra sa ne vedeti cramponandu-ne de organizarea unor alegeri, care sunt necesare, punand in pericol sanatatea publica, a punctat insa Turcan.

Raluca Turcan: Datele si precedentele ne arata ca poti sa organizezi alegeri

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca organizarea alegerilor ar trebui sa reprezinte o prioritate si autoritatile evalueaza pericolul organizarii scrutinului si impactul asupra sanatatii publice. Turcan a precizat ca datele si precedentele arata ca pot fi organizate alegerile.

Raluca Turcan: E o necesitate organizarea alegerilor

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, intr-o emisiune la Digi24, ca organizarea alegerilor locale in toamna este o necesitate, mentionand ca poate fi facuta in conditii de sanatate publica optime.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor locale: Nu evenimentul in sine e problema, ci campania. Nu pot sa-mi imaginez sa facem mari adunari electorale in timpul epidemiei de Covid-19 (VIDEO)

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie a fost, miercuri, adoptat in Camera Deputatilor, urmand a ajunge pe masa presedintelui Klaus Iohannis spre promulgare. in acest context,.

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, adoptat in Camera Deputatilor

30:Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale pe data de 27 septembrie si a.

Proiectul pentru organizarea alegerilor locale in 27 septembrie intra, miercuri, la vot final in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor dezbate miercuri, cu rol decizional, proiectul pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Comisiile de specialitate se intrunesc in sedinta pentru intocmirea raportului, iar pl.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )